Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mladenbarbin

Marketing

Cigani lete u nebo (po tko zna koji put).



Da je to inicirao Le Pen(nije Ankica) rekao bih ; nikom ništa , dosljedan čovjek. Ali ovako .....? Sarkozy?????? I sad se k tome priključuje Italija !!!????
Licimjeri !!!Što drugo?????? Isti oni tipovi kojima su puna usta multi-kulti društva ,europe , globalizma , egalite-fraternite i slične opsjene. Hipokrizija ide toliko daleko da je i u Hrvatskoj koja je , usput budi rečeno – ona žaba iz basne koja diže nogu kad vidi kako konja potkivaju -, zazorno reći Ciganin jer to ima i ono pejorativno značenje ali i pjesničko-dodao bih, iako oni sami sebe tako zovu, nego se koristi „kibernetički izraz“ Rom koji valjda mediokritete među nama asocira na CD-Rom pa im je to u njihovim skučenim lubanjama prihvatljivije i bolje im zvući . Modernije.
Eklatantni primjer suvremenog rasizma je upravo odnos spram Cigana. Gdje god da žive od Atlantika pa do Urala, svugdje ih „dobrotvori“ pokušavaju „poradi njihovog dobra“ ugurati u okvir koji oni , genetski, običajno, kulturološki, ili kako Vam drago – nadilaze.
Pritom se nitko od dežurnih lijevo-liberala ne pita ; s kojim pravom? Da!!! S kojim pravom netko nameće svoj svjetonazor pa makar on bio otjelotvoren u higijeni, obrazovanju, zdrastvenoj zaštiti ili sličnom, nekom drugom ?????
Otkud bilo kome pravo nametati „American way of life“????????
Nije li to u nebo vapijući primjer bezprimjerne oholosti ?????
Nije li to korjen većine zala na ovom svijetu????
Uostalom, kamo vratiti Cigane kad oni dolaze „niodkud“ ?????????????
Odkud „nam“ pravo uređivati njihov život ????????????????
Je li „naš život“ uistinu tako dobar, Božji , da nam daje za pravo nametati ga drugima ??????????
Tlapnja zvana „EU“ pada u blato na mnogo ćemu od poimanja demokracije pa sve do Cigana . Vidi se kako je tzv. multi-kulti društvo teroristički akt uperen spram svih naroda na silu uguranih u masonsku fatamorganu zvanu „EU“ ili globalno „novo društvo“ – Novi Svjetski Poredak .
Netko, koga ne smijemo imenovati, ima itekako interesa uništiti svaku naciju u Europi a i svijetu ne bi li time postigao ekskluzivitet upravljanja svijetom zahvaljujući endemičnoj koherentnosti vlastitog naciona .
Paradoksalno je što se Cigani ne uklapaju ni u taj obrazac.
Pokušajte samo (opušteno ležeći na kauču poslje ručka) zamisliti što bi se dogodilo da je Sarkastični kojim slučajem deportirao jednog , jedinog Izraelca ???????????
Pa zašto Cigane –DA- a Židove –NE ; NI-KAKO I NI-ZAŠTO......... NEEEEEE!!!!
Stvarni je razlog toliko prozaičan da to naprosto boli .
Stvar je u tome što je među Ciganima zanemarivo mali broj korisnika - kreditnih kartica .
Cigani , tvrdoglavi kakvi jesu ne „gotive“ kartice i priznaju jedino „lovu na sunce“ te se stoga nikako ne uklapaju u „Novi Svjetski Poredak“.
Cigani su virus koji bi , možda jedini, mogao nagristi monolit „suvremene, znanstvene civilizacije“
U svakom od nas čući jedan mali ili malo veći Cigan i čeka svoje vrijeme .
Cigan koji nam poput malog anđelića na desno uho šapuće ; ovdje i sada.
Poput Huxley-evog papagaja , s tom razlikom što to nije pejorativ spram religije i zagrobnosti već protimba spram potrošačkog društva u koje nas silom guraju .
Taj nam Cigan-anđeo šapuće ; spavaj deset minuta duže , zakasni pola sata , svrati na piće prije,poslje i tek tako , dok žuriš – zastani i uoći svijet oko sebe-daj mu malo svog vremena- ionako nemaš kamo stići, napij se u radno vrijeme i izvrijeđaj sve one što te kinje, razbij čašu, pjevaj na ulici, ne srami se sebe....... !!!!!!!!!!!!
To je onaj Cigan protiv koga se Sarkastični i hipokriti bore .
Uspijemo li Cigane privesti našem „načinu života“ to će biti klasični genocid .
Ja, osobno, ne želim živjeti u državi s većinom Cigana ali još manje želim živjeti u državi bez Cigana.
Naprosto, ako jednog dana Cigan u meni probije ljušturu tad želim sresti nekog „svog“.
Držim to iskonskim razlogom proganjanja Cigana, strah da će nam kčeri ili sinovi poći za čergom.
Možda bi se „zapadna civilizacija“ trebala zamisliti nad pitanjem ; Zašto je ne moguće Cigane utjerati u naše okvire ???? Istina je kako oni žive bliže „Prirodi“ – Bogu. Te su samim tim autentičniji tumaći „vox Dei“ . Možda bi se mi trebali upitati ; jesmo li na dobru putu ????????
S druge strane ta ista Euroslavija sa svojim smješnim sudovima presuđuje protiv Hrvatske i dijeli basnoslovne odštete Ciganima na teret kolonije zvane Hrvatska.
Basnosnovne u odnosu na onih bijednih tristo eura kojima plačaju zadovoljstvo da ih više ne vide .
Nameće se pitanje , zašto mi, Hrvati, moramo zaradi dobrobiti relativno malog broja ljigavaca i bezkičmenjaka među nama trpiti sav taj EU- cirkus ?????
Kako je uopće moguće da jedna država koja drži do sebe prihvati da joj sude i presuđuju kojekakvi hohštapleri i „belosvetske protuhe“.
Jedini ispravan, moralan način na koji je moguće riješiti „cigansko pitanje“ je – pustiti ih na miru a granice zatvoriti za sve a ne samo za Cigane jer ako se Francuzi uistinu žele riješiti kriminala tad bi bilo puno efikasnije iz Francuske protjerati Francuze a da ne govorimo o protjerivanju Talijana iz Italije .
I na kraju , nisu svi Cigani „Cigani“.
Uostalom, u kraju u kojem živim svi su Cigani sudjelovali u obrani Hrvatske u Domovinskom ratu.
Za razliku od mnogih Hrvata koji su se pravili „Cigani“.
Mladen Šepić-Barba.



Post je objavljen 09.09.2010. u 23:40 sati.