Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/diamond

Marketing

Slučajnost

Image and video hosting by TinyPic

Tišinu u njegovoj spavaćoj sobi prekinulo je pitanje:
- Nisi raspoložena danas ?
- Ne, Leon, ne osjećam se najbolje - odgovara dok oblači košulju i razmišlja o njima.Pri tom promatra njegvo mlado lice i pita se nije li ovo bilo suludo upustiti se u ljubav s mlađim muškarcem.
Bili su ljubavnici već duže od godine dana. To što je desetak godina mlađi od nje nije joj osobito smetalo, sve do sada. Oženjen i otac dvogodišnjeg sina. Željna ljubavi pala mu je u zagrljaj u trenutku slabosti. Već neko vrijeme razmišlja o tome kako da mu kaže da u njezinom životu postoji neko drugi.

- Hajde, bit će bolje - govori, dok joj prilazi i grli kao i uvijek nakon izmijenjenih nježnosti.
- Da, nadam se - odgovara. Znala je da svakim danom padaju sve dublje u ponor bez dna.
- Žena ti je opet na službenom putu ? - pita ga iako je znala odgovor.

Uvijek kada je ona na službenom putu Leon je pozove k sebi u stan i tamo vode ljubav. Ne sviđa joj se mjesto na kome se sastaju ali, želja za njegovim zagrljajem je bila jača od svega.
- Ne - odgovara joj dok oblači hlače - Njezin tata danas ima rođendan i otišla mu je u posjetu.

Zastala ja ne pola puta dok je kopčala košulju i zamišljeno se zagledala u njegovo lice. Usta su joj na pola ostala otvorena i na trenutak je zaustavila dah. Nije imala hrabrosti udahnuti da ne remeti misao koja joj je panično proletjela glavom. Prisjetila se jučerašnjeg razgovora s osobom koju je nedavno upoznala. Bio je petnaest godina stariji od nje i zavoljela je njegov šarm koji ide uz godine. Nježnost i toplina zračila je iz svakog njegovog poljupca i nije mogla usporediti njegovu zrelu ljubav s ljubavlju koju dobiva u trenutku koji krade ženi koja ode na službeni put. Trebala nekog slobodnog. Darko je bio osoba koja joj je trebala. U ušima joj je još uvijek odzvanjao njihov zadnji razgovor.

" Sutra se nećemo vidjeti" - uz poljubac na rastanku, šapnuo joj je na uho -" Imam rođendan i dolazi mi kćer s unukom u goste - nastavio joj je ljubiti lice dok joj je govorio - " Bit će to najbolji trenutak da joj kažem za nas dvoje, želim je pripremiti na to prije nego vas upoznam "

Instinkt joj je govorio da je Darko otac žene s čijim mužem provodi vrijeme dok je ona na putu. Nije znala kako da nastavi razgovor. U sobi je nastala mučna tišina. Završila je oblačenje, stala iznad Leona dok je sjedio na rubu kreveta. Hrabro ga pogledala u oči i upitala ; - Želiš li reći da je ona sada u S.... i da joj se otac zove Darko ?
- Da - zbunjeno je odgovorio i gledao u nju, ništa mu nije bilo jasno.
- Njezin otac živi sam, prezime mu je Matić, zar ne ? - odlučno je nastavila s pitanjem.
- Da, zašto si tako tajanstvena - pitao je sada već potpuno zatečen situacijom.
- Oprosti, moram ići - rekla je i brzim korakom izjurila van iz stana.
Suze su joj tekle niz lice dok je trčeći niz stepenice jurila kao da je iza nje izbio požar. Nije htjela vjerovati u to da ima vezu s dva muškarca koji imaju toliko toga zajedničkog. Ta je žena, jednom od njih kćerka a drugom supruga. "Bože ima li nesreći kraja" pitala se u sebi. Nije znala kako će nakon svega pogledati Darku u oči i reći da ga voli, ali i da voli njegovog zeta.




Post je objavljen 07.09.2010. u 09:59 sati.