Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/opcina-donjividovec

Marketing

SUFINANCIRANJE UČENIKA IZ DONJEG VIDOVCA

Od 02.09.2010. godine naši učenici (D.Vidovec) koji polaze srednje škole u drugoj županiji (Koprivnica, Varaždin...) mogu u prostorijama Općine podići Potvrde (3 ili 6 zavisno o vrsti prijevoza) o sufinanciranju mjesečne karte od strane Županije (sufinancira 100 kuna).
Za učenike koji polaze srednju školu u MEĐIMURSKOJ županiji Potvrde dobivaju u školi koju polaze. Dobivene potvrde predaju prijevozniku "Rudi-express" Mihovljan.
Bez obzira na recesiju i slabije punjenje Proračuna Općina Donji Vidovec će za svakog učenika srednjih škola koji redovito polaže školsku godinu za sufinanciranje karte izdvojiti iz svog Proračunau iznos od 70 kuna mjesečno. Također će se do daljnjega sufinancirati prijevoz osnovnoškolaca bez obzira što županija ne izvršava svoj dio obaveze vezano uz osnovnoškolski prijevoz, no uvjereni smo da će se to promijeniti te će Međimurska županija pribaviti potrebna sredstva i izfinancirati preuzetu obvezu.
Mjesečna karta za učenike koji polaze srednje škole u našoj županiji iznosi 420 kuna (100 kn Županija, 70 kn Općina i 250 kn roditelj), a prodaja se vrši u Čakovcu, u prizemlju Scheierove zgrade (preko puta gradske kavane) .
...

Post je objavljen 03.09.2010. u 19:21 sati.