Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/diamond

Marketing

Zabluda



Uploaded with ImageShack.us


Uz glasnu škripu kočnica zaustavlja svoj skupocjeni auto kraj njezinog i užurbano izlazi iz njega.
- Čekaš dugo ? - pita iako zna odgovor.
- Nije bitno - odgovara zanešena njegovim pogledom - Važno da si sada tu.
- Hoćemo na kavu ? - pita a očekuje da će reći, ne.
- Ipak bih kavu - odgovara mudro i suzdržano.
Danas se prvi put nalaze na parkiralištu motela, nakon nekoliko mjeseci razmjenjivanja poruka.
U njegovim očima požuda. Svlači je očima a njoj postaje neugodno zbog toga. Željela je i ona njega ali, bojala se jer joj je ovo prvi put da ode s nekim muškarcem s kojim se prije toga nije duže zabavljala.
Oboje u zrelim godinama. Neopterećeni brakom kojeg nemaju. Ništa ih nije sprječavalo da se upoznaju. Ona je bila nježna i osjećajna, trebala je ljubav. On muškarac u srednjim godinama koji radi na sebi i želi se još uvijek dokazivati među ženama.
- Hoćemo li ? - rekao je nestrpljivo.
Bez riječi je prihvatila njegovu ruku i krenula s njim u motelsku sobu.
Bila je samo još jedna od..... Shvatila je to nakon što je vozila natrag prema svom gradu a u ruci stiskala nekoliko krupnih novčanica koje joj je ugurao u ruku dok je odlazila. Suze su tekle niz lice. Nije to tako zamišljala. Željela je samo ljubav a dobila je novac.
- "Zar sam se prodala za mrvu nježnosti "? - Jecajući je pitala sebe dok je stiskala papučicu gasa. Otvorila je prozor i pruživši ruku pustila novčanice da odlete. Gledala je u retrovizor kako se razlijeću po kolniku, obrisala zadnju suzu s lica i odlučno rekla ;
- " Kupi ti neku drugu, mene nećeš, ja svoju ljubav ne prodajem ". Povrijeđena i razočarana nastavila je život bez nade u ljubav.


Post je objavljen 03.09.2010. u 18:39 sati.