Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/atleticodemadrid

Marketing

Atleticu super Kup Evrope

MONTE CARLO – Madridski »Atletico« osvojio je europski Superkup, svladavši milanski »Inter« pogocima Reyesa i Aguera. Zasluženi je to epilog susreta tijekom kojeg je španjolska momčad bila puno bolja od blijedih »interista«, koji su u 90 minuta igre uputili samo dva udarca u okvir protivničkog gola, a pritom Milito na isteku susreta nije relizirao ni kazneni udarac, De Gea je obranio.

Tijekom prvih 45 minuta igrači madridskog »Atletica« su imali više loptu u svom posjedu i prijetili uglavnom preko Aguera, no rezultat se nije mijenjao.

Nastavak je donio nešto življu igru, prvenstveno od strane Španjolaca, i u 59. minuti smo napokon vidjeli udarac u okvir gola. Njega je uputio Reyes, no Julio Cesar je sjajnom intervencijom izbacio loptu u korner.

Tri minute kasnije ova dvojica igrača ponovno su imali međusobni obračun, ali ovaj je put Španjolac nadmudrio Brazilca i madridski »Atletico« je zasluženo poveo. Točku na »i« stavio je Aguero sedam minuta prije kraja, pospremivši u praznu mrežu na odličan ubačaj Simaa.

Post je objavljen 28.08.2010. u 01:07 sati.