Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dnevnik-sasave-mamice

Marketing

Lijepo dobro jutro !!!

Drage moje i dragi moji,

bez obzira na tegobe koje me muče jutro je lijepo počelo. Još u polusnu osjetim da netko stoji pored mog kreveta. Mali muški : "Mama da ti pomognem da ustaneš?" Izvučem se iz gnijezda pa polako...kuha se voda za čaj i kavicu, kad evo njega opet. Gledam šta to rado a on postavlja stol za doručak. Na balkonu. Mala šefica šefuje barbikama, ni da poviri što to nas dvoje radimo. Na brzinu je pojela doručak i ode...a nas dvoje sjedimo, pričamo, pijuckamo i ja mu u jednom trenutku kažem: " Znaš sine, ponekad me podsjetiš na mog tatu ?" Smješka se: "Kako to ?" Susprežem suze i nekako protisnem :"Nekada kad me pogledaš, nasmiješ se." Vidim, drago mu je što sam to rekla. Nažalost, didu nije upoznao, a sigurna sam da bi se njih dvojica super slagali i razumjeli.
Iza doručka pokupili su se s tajom na kupanje a ja pošla u butigu. Jedva. Ulazak i izlazak iz auta je posebna priča a o potezanju vrećica da i ne govorim/pišem. Idem poslije podne kod liječnika po tabletice...Ne volim ih piti ali...Poslije podne planiram i na kupanje, pa kud' puklo da puklo.
Idem sada čarobirati u kuhinji. Mala je naručila pastu s pomadorama i palačinke,
Sunčani pozdrav s juga šalje vam
ŠM

Dodatak:
Evo me...bila po tabletice. Vidjet' ću kako će biti.
Još dvije lijepe stvari danas:
- mala je oko 13h došla doma a dečki pošli na šišanje. Leteća pusa i mala otišla na kat. Pođem i ja kad ono...mala je sama uzela robu iz ormara i presvukla se. Dobro, nije više tako mala, ali...nisam joj ništa rekla.
- oko 14h zvoni telefon. Zove sestra (medicinska) iz bolnice i pita mogu li sutra doći na pregled, a bila sam naručena 2.12.
Super!!!

Post je objavljen 23.08.2010. u 11:13 sati.