Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dnevnik-sasave-mamice

Marketing

A šta da radim...

Nastavak, u slučaju da ne znate, ide : "kada odu prijatelji moji..."
Ne, prijatelji su tu. Neki bliže, neki daleko, ali su tu. Nešto drugo me muči, tj. mučilo me sve do malo prije a onda sam zaključila da mi je ne dobro već suuuupeeeeer !!! I, idemo dalje. Sutra je novi dan, pa još jedan, pa...Lete dani, nema veze neka lete.
U utorak je bila uživancija na moru. Bili smo od 9,30-19h i nauživali se. U srijedu smo išli iza objeda i već pri prvom ulasku u more skužila sam da nešto nije u redu. Hladno mi je, naježila sam se. Hmmm...Dunavsko dijete a hladno mi more. Neće biti dobro. Navečer mi nije trebalo puno da skužim što ne valja. Kičma. Pobunila se. Boli, zateže, probada. Nema veze, ionako sam u četvrtak naručena kod neurologa. Mala šefica je pristala na nekoliko sati ostati u vrtiću, a mali muški ide s mamicom. Naručena sam u 10 i, na moje iznenađenje, liječnica me prozvala u 2-3 minute prije 10. Pregled, preporuka za još dva pregleda. idem se naručiti i PAF! ostajem bez teksta. Za jedan sam pregled naručena početkom 12. mjeseca a za drugi moram čekati da se sastane bolničko povjerenstvo i onda će me nazvati. Za jedno mjesec- mjesec i pol. UH!!!
Mali muški je bio dobar, čekao me u čekaonici i igrao igrice na mobu. Odlučim ga nagraditi, izabrao je časopis za sebe i još jedan - za seku. Nisam odoljela i kupila sam knjigu, sebi - Melissa Hill : " Oprosti mi, molim te". Očekivala sam ljubić i ugodno se iznenadila zapletom, obradovala se sretnim svršetkom. U "Sunshine Coast Sunday" objavljena je kritika " Savršeno štivo za ljetne praznike...malo slomljenog srca, malo ljubavne priče, neobičan preokret na kraju i konačno sretan završetak ". Preporučam!
Danas sam se malo razgibala po kući: usisavanje, prostiranje robe, kuhanje ručka, a onda odmaranje iza objeda i čitanje. Pijuckanje kave na balkonu uz čitanje i slušanje male šefice kako se igra na gornjoj taraci - održala je odličan koncert za barbike !!! Nekoliko puta sam se skoro počela smijati na glas. Mali je muški bio vani na nogoloptanju s društvom, vraća se doma, gledam ga kako se izdužio i kako mu je kosa požutila. Skužio me i poklonio osmjeh od uha do uha. I tako, mislim se...Ništa mi ne može ove dane pokvarit' !!!
Završila s čitanjem knjige i odlučim, nabrzinski...palačinka party za mališe. Mmmm...njam...s nutelom !!!
Još malo mališi će u krpe a ja moram prepisati u blok nekoliko pjesama koje mi nisu dale zaspati...
By - by!!! Želim vam ugodnu noć !!! Volite se, mazite i pazite !!!
Vaša ŠM

Post je objavljen 21.08.2010. u 19:42 sati.