Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lucyinthesky

Marketing

Za W.-a

Svi moji svijetovi jednom davno pripadali su samo tebi. Veliki dio njih i dandanas je samo tvoj. No, dva vjerna prijatelja - Vrijeme i Život - idu dalje, teku neumorno.. I premda te već dugo nisam vidjela ni čula, povremeno se uhvatim kako živim u prošlosti - u onim lijepim trenucima provedenih s tobom. U jednom treptaju se sve to raspline, kao mjehurić od sapunice. Nekad mi čitavi dani prođu kada se napokon prenem iz tog sanjarenja, a ponekad su to tek kratki trenuci koji iza sebe ostavljaju onaj gorko-slatki okus na usnama - poput onih švicarskih čokoladica, pravih malih delicija.
Pa ipak, unatoč svemu i koliko god mi je bilo lijepo, ne volim kad mi tako dođeš u misli. Ne zato što me boli ili zato što prema tebi nešto osjećam, već zato što se bojim.. Nekada, kada bih te se sjetila odmah bih ti se javila, jer mi je srce govorilo da nešto možda i nije kako bi trebalo biti u tvom životu. I ti si mi znao reći da sam se uvijek javila u vrijeme kada ti je bilo teško.
Znam, znam.. Ti me nisi volio onako kako sam ja tebe voljela. Nisi ni mogao. Sada shvaćam i zašto. Trebale su proći godine i trebalo se potpuno udaljiti kako bih vidjela cijelu sliku. Sada znam. Sada razumijem. Tada nisam mogla, što ne znači da nisam htjela.. A znam i to da sam onda mislila kako sve znam, kako sve razumijem... A nisam znala ništa.. Jednom rječju - bila sam dijete. I da, to dijete te voljelo do neba i natrag. A kad nekog zavoliš, ljubav nikad ne prestane, ona jedino može promijeniti oblike, ali nestati ne može..
I baš zato sve ovo pišem. Zadnjih mjeseci si mi intenzivno i prečesto u mislima, dođeš i odeš kako ti se svidi. I brinem se. Ovo je možda jedini način da se prisjetiš da netko na drugom kraju brine za tebe. Nadajući se da još ponekad navraćaš do mojeg malog svijeta, pišem ovo ovdje gdje svi mogu sve vidjeti - al' najbitnije od svega - gdje ti to možeš vidjeti. Ako navratiš, ostavi trag samo da znam da si ok, živ i zdrav.. Ništa mi drugo nije bitno..
Iskreno se nadam da je kod tebe, Mišu moj, sve u najboljem redu..
:* <3

Post je objavljen 20.08.2010. u 23:30 sati.