Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

CIJELU NOĆ GORJELI KONTENJERI DILJEM ZADRA

ZADAR
Piše: Karla Kovač

Noćas su u Zadru na pet lokacija gorjeli kontejneri, a ukupno je izgorjelo desetak kontejnera. Kako pretpostavljaju zadarski vatrogasci, požari su podmetnuti, a policija jutros nije izvijestila da je itko priveden zbog paljenja. Prvi požar dogodio se nešto poslije 20 sati kada je zapaljeno smeće u kontejneru u Ulici Franje Petrića. Dva sata kasnije ponovno je u istoj ulici planulo smeće u kontejneru, a treći požar po redu buknuo je u 2.48 sati i to u kontejneru u Zvonimirovoj ulici. Samo sat kasnije planulo je pet kontejnera u Ulici bana Josipa Jelačića, a vatra se proširila i na obližnje stablo bora. I tu su na teren izišli vatrogasci s jednim vozilom.Posljednji požar dogodio se u 4.42 sati kada su zapaljeni kontejneri kod Osnovne škole Šime Budinića.

Image and video hosting by TinyPic

Bizaran niz manjih požara dogodio se sinoć na zadarskom području. Sve je krenulo u 20 sati kad su vatrogasci zaprimili dojavu o požaru u polju u mjestu Ostrovice.Zamijetili su ga pripadnici DVD-a Lišane Ostrovačke, kada su se vraćali s drugog požarišta, te su ga odmah ugasili. Izgorjelo je 100 metara četvornih sijena.

Međutim, već u 20.17 sati primljena je dojava o zapaljenom smeću u kontejneru u zadarskoj ulici Franje Petrića 10.U 22.07 sati u istoj ulici ponovno je gorio kontejner. Ugasili su ga djelatnici JVP Zadar.U 2.48 h nova dojava o požaru smeća u kontejneru u Zvonimirovoj ulici (prema bazenu).

U 3.30 sati zaprimljena je dojava da gore kontejneri u ulici Josipa bana Jelačića. Gorjelo je pet kontejnera sa smećem, a vatra se proširila i na obližnje stablo bora.U 4.42 sati gorjeli su novi kontejneri kod OŠ Šime Budinića. Sve požare ugasili su djelatnici JVP-a Zadar.
dalmacijanews



Post je objavljen 17.08.2010. u 11:00 sati.