Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/izgubljenitrac

Marketing

Love is the new denim, pulling all nighters like a Hooker on a Church Corner.×

Okej ljudi ispričavam se što u zadnje vrijeme kasnim sa komentiranjem, a i kad komentiram, onda to budu neki jadni mali komentari. Razlog tomu je što jednostavno nemam previše vremena za blog. Mislim ono, komentiram ja, ali nemojte se ljutiti ako zakasnim dan-dva. :$ Jer jedan dan mi ovako izgleda:
U 6 ipo ujutro se dignem, odem u dućan po ledenu kavu koja me održi budnu, onda na trčanje ili u šetnju sa prijateljicom. Doma se vratim oko 10 pa odspavam malo ili pogledam koji film. Onda mi je ručak, pa poslije ručka odem na more i vratim se oko sedam. Tad se istuširam i spremim pa odem vani do ponoć ipo. Odspavam 5-6 sati i onda opet ispočetka. >.<
Jutros sam prohodala desetak kilometra najmanje. I to sve zbog bureka pa da mi na kraju uzela pizzu! -.- Ono, pet kilometra u jednom smjeru, pet natrag. I sada tu crkavam za laptopom ko neki debil. Stvarno. Još malo pa škola, a ja umjesto da uživam u spavanju do podne, dignem se prije nego što sunce uopće izađe. Popodne ću si opet uzet kavu u dućanu. Izgleda da počinjem biti ovisna o kofeinu. Naa.
Dobro, sad sam se razvezala. Ne da mi se više pisati. Bole me ruke, hoću spavati...
I samo još nešto. Ako znate koji film koji je ono odličan. Al mora biti dobar od početka, inače ne gledam. I da, mora biti horror ili neki tinejđerski ili onako o vampirima, vješticama, demonima, palim anđelima, etc.. Samo napišite u komentaru ako znate. Zahvaljujem.

p.s. Promijenila sam ime kod komentiranja u Ava jer mi je ono Delilah dosadilo...xD

Image and video hosting by TinyPic

xx.

Post je objavljen 16.08.2010. u 10:56 sati.