Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvd-gradici

Marketing

NOVI VINODOLSKI 07.08.2010.

Danas je utorak , dva dana su prošla od povratka sa našeg puta na takmičenje u Novi Vinodolski, pa je red da se napiše koja riječ. Dojmovi su legli, pa valjda će biti koja pametna....

Dakle , nakon gradskog natjecanja u Buševcu nismo mirovali , obzirom da smo se tamo jako lijepo zabavili i proveli, a ni rezultati nisu bili loši, nikome se nije dalo stati sa vježbanjem, svi su željeli nastaviti raditi i otići još na neko takmičenje.Brzo smo pronašli lokaciju našeg idučeg natjecanja - 6. memorijal Jasmina Filipovića u Novom Vinodolskom 07.08.
Idealno,em smo na moru,em smo svi skupa,em smo na takmičenju.

U startu priprema mali problemi jer imamo samo 6 cura koje nisu pobjegle na more i nas 11 muških. Ubrzo rješavamo problemčić i sastavljamo 2 mješovite ekipe pojačani sa Martinom iz Ribnice .
Krećemo s vježbama i dobro nam ide. Sastajemo se prvo dva puta tjedno, pa zadnji tjedan skoro svaki dan.Pucamo od zadovoljstva i entuzijazma. Vrijeme muške ekipe pojačane sa curama (slika Gradići II ) je oko 50 sekundi , a druge ekipe (slika Gradići I) je oko 60 sekundi. Zadovoljni smo i krećemo.Organizirali smo sve, najavili se domaćinu, zamolili za neku lokaciju da si roštiljamo malo, po planu prije i nakon ručka se kupamo i na prijavi smo u 18,30 sati.
Veliku zahvalu upućujemo g.Veliboru Topolovec tajniku DVD-a Novi Vinodolski na gostoprimstvu i organizaciji dnevnog smještaja.

Atmosfera u autobusu na putu za Novi je fantastična , malo pjesme, malo "lijekova za gliste", smjeh za dušu i evo nas u Novom.
Planu krenuli smo odmah na kupanje u ipak malo prehladno more.
Ekipa zadužena za pripremu roštilja je napravila svoj posao i bilo je predobro. Svaka čast dedi Toniju, Joži i Darku - glavnim majstorima kuhinje.

Od DVD Gradići


No nakon ručka, eto prvih problemčića. Savladava nas umor, te odlučujemo ostati u prekrasnim vinogradima gdje nam je bila baza i malo odmoriti. Nakon toga malo kupanja i odlazak na natjecanje.
Dolazimo na školsko igralište i prekrasno...tepih , reflektori upaljeni, tribine, muzika ... pogledavamo se i zaključujemo ovo je prava stvar.
Po redoslijedu domaćina prva treba na teren ekipa Gradići I u 19,30 sati, druga ekipa u 22,30 . Dogovaramo se da se ekipe zamjene, pa tako ekipa II postaje naša bolja ekipa - kao vidjeti ćemo kako će ići našim mlađim i malo neiskusnim dečkima i curama pa će nam oni prenijeti dojmove.
Brzo dolazi trenutak kada na teren izlazi naša ekipa DVD Gradići I :
Od NATJECANJE NOVI VINODOLSKI 07.08.2010


Malo nesreće sa užetom, malo zeza sa spajanjem, puno treme i završavaju vježbu s vremenom od 78,10 sekundi i 45 kaznenih bodova. Inače slabi rezultat ali....na kraju ćemo o ali.

Nakon oporavka od šokova kreće zezanje, lagana cuga i raspoloženje se popravlja i ubrzo smo najglasniji i najduhovitiji na tribinama na kojima je inače bilo po mojoj procjeno oko 800 ljudi, da za ne povjerovati.

Ubrzo dolazi vrijeme za nastup druge ( prve ) ekipe :
Od NATJECANJE NOVI VINODOLSKI 07.08.2010


Organizator je zbog broja ekipa (32 muške i 10 ženskih) napravio da svaka ekipa ima pravo na probni usis, a nakon njega vježba koja se mjeri.
Postrojavamo se i kreće probni usis-ajme fantazija, osjećaj da je usis 25 sec i to je za nas mrak, vježba bi u tom slučaju bila oko 45 sec i visoki plasman se smiješi.
OK, ajmo sad vježba, postrojimo se, Goga da prijavak sucima i peh, počne svirati bend, zapovjedi se ne čuju.Strojar se dere iz svega glasa "4 usisne cijevi" i krećemo, brzi smo, sve spajamo točno i brzo, ide naredba "užetom veži", dižemo usis i ...puca...kraj naših nada u dobar rezultat.
Nakon svega završavamo sa vremenom od 80,70 sec i 10 kaznenih bodova. Dovoljno za 22. mjesto,dok je ekipa I zauzela 28.
mjesto . Tužni, potrošenih emocija, umorni od svega nakon postrojavanja i proglašenja pobjednika ubrzo krećemo prema našem Turopolju, našim Gradićima.

Sad o onom ali.....
Neizmjerno sam ponosan što se sve ovo događa, što je Goga pomogla u stvaranju ženske ekipe u našoj povijesti druge, što je ekipa opstala i nije plesala samo jedno natjecanje, ponosan sam na Cveku, Karmen, Anu, Petru M., Marinu, na Gogu , hvala maloj Martini iz Ribnice što nam je pomogla , ponosan sam i na Tonku Deep, na Maju i na Petru Đ. koje sada nisu bile s nama, ali su nam se svako malo javljale i željele nam sreću. Sretan sam što je atmosfera oko svega ovoga toliko jaka i toliko pozitivna, to mi daje za pravo da kažem da se velike stvari počinju događati u našem Društvu. Još će se na natjecanjima čuti za nas.
Ponosan sam i na dečke : Hržu, Beloga,Sesvečana, Slavičeka, Jakova, Karla, Jurana, Požeglića, ponosan i na Šimičića koji nije bio sa nama . Sretan sam što Društvo ima dva velika čovjeka koji žive za njega, Božu i Tomeka.

Sve nam to daje za pravo da se nadamo da radimo više, jače i bolje, da se trudimo i da pokušamo.
Ono "ali" znači da smo mladi u ovakvim stvarima, da smo neiskusni, da ne znamo predvidjeti neke situacije, da nam fali drskosti i malo sreće i da moramo raditi još više i rezultat će doći. Siguran sam u to.

Eto ovo je ukratko izvješće sa izleta i natjecanja, možda je malo subjektivno napisano ali....pogledajte galeriju slika .


Tajnik.



Post je objavljen 10.08.2010. u 21:30 sati.