Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

NEVRIJEME POGODILO OSJEČKO - BARANJSKU ŽUPANIJU

OSIJEK

Snažno olujno nevrijeme zahvatilo je u petak navečer Osječko-baranjsku županiju i nanijelo znatne štete: poplavljeni su brojni podrumi, ulice, a u velikom dijelu Županije došlo je do nestanka struje. Poplavljeni su podrumi u Osijeku, Čepinu i Bilju. Mnogo stabala palo je na prometnice, kuće i električnu mrežu.

Vatrogasci su bili na oko 60 intervencija ispumpavanja vode i uklanjanju srušenih stabala. Bez struje su bile dvije ulice u Osijeku, dijelovi okolnih mjesta. Tijekom noći otklonjen je veći dio kvarova, a ekipe HEP-a i danas na terenu saniraju štete. Djelatnici osječkog Unikoma pozivaju građane da se im se jave ako imaju problema s odlomljenim granama ili drvećem. Sinoć oko 21 sat i grad Đakovo zahvatilo je olujno nevrijeme praćeno obilnom kišom.

ŽC 112 Osijek primio je brojne dojave građana i vatrogasaca o poplavljenim podrumima i dvorištima, najviše u gradu Đakovu i naselju Piškorevcima, gdje su vatrogasci bili na oko 30-ak intervencija. U gradu Đakovu i široj okolici 15 stabala je palo na prometnice. Bez struje su bili stanovnici okolnih naselja.
vjesnik




Post je objavljen 07.08.2010. u 12:00 sati.