Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

SENIORI "B" DVD-a OGULIN I MLADEŽ DVD-a OGULIN ODLIČNI U DONJEM MEKUŠJU

DONJE MEKUŠJE

U Donjem Mekušju je održan već tradicionalni Treći kup Dobrovoljnog vatrogasnog društva Donje Mekušje koji se održava prigodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti.

Image and video hosting by TinyPic

Nakon dužeg vremena počela su ponovno natjecanja za Vatrogasni kup Karlovačke županije . Dvd Ogulin 01. kolovoza nastupio je sa svojom ekipom muške mladeži na 3. kupu u Donjem Mekušju gdje su odradili odličnu vježbu u vremenu od samo 51.30 sec i štafetu od 76 sekundi. Ovim rezultatom ogulinci su osvojoli odlično 1 mjesto ostavivši konkurenciju daleko iza sebe što je ujedno i dokaz da su jedna od boljih ekipa u Karlovačkoj županiji.
Trenutni poredak prve 3 ekipe na kupu nakon 3. kola je slijedeći :
1. DVD OGULIN 66 bodova
2. DVD JOSIPDOL 39 bodova
3. DVD DONJE MEKUŠJE 31 bod

Nakon odličnih rezultata mladeži, dana 05. kolovoza svoje vještine su, također u Donjem Mekušju pokazali i seniori DVD-a Ogulin . Na tom natjecanju nastupila je ekipa Seniora B DVD-a Ogulin koji su napravili solidnu vježbu ali su bili malo spori u štafeti pa su tako osvojili solidno 3. mjesto. Ovim natjecanjem i seniori su nastavili odličan niz u kupu karlovačke županije gdje drže 2. mjesto.

Trenutni poredak prve 3 ekipe na kupu nakon 3. kola je slijedeći :
1. DVD ZAGRADCI 66 bodova
2. DVD OGULIN 51 bod
3. DVD REČICA - MATICA 27 bodova

Osim ekipa iz Karlovačke županije natjecale su se i ekipe iz Zagrebačke, Sisačko – moslavačke i Krapinsko –zagorske županije. Prvog dana natjecala su se djeca od 6 do 12 godina i mladež od 12 do 16 godina. Ukupno su sudjelovale 22 ekipe, a postignuti su sljedeći rezultati, djeca članice: prvo mjesto osvojilo je DVD Ribarići, drugo mjesto pripalo je DVD-u iz Gornjih Stativa, a treće mjesto osvojio je domaćin natjecanja DVD Donje Mekušje. Djeca članovi: prvo mjesto pripalo je DVD-u Netretić, drugo mjesto zauzelo je DVD Gornje Stative dok je treće mjesto pripalo DVD -u Ribarići.

Mladež članice: DVD Vivodina u ovoj je kategoriji zasjelo na prvo mjesto, drugo mjesto pripalo je DVD-u Stative, treće mjesto osvojilo je DVD Tuškani. Mladež članovi: prvo mjesto osvojilo je DVD Ogulin, drugo DVD Donje Mekušje, DVD-u Velika Jelsa pripalo je treće mjesto. U kategoriji seniori i seniorke „A“ i seniori „B“ nastupile su 23 ekipe. Postignuti se sljedeći rezultati:u kategoriji seniori „B“ prvo mjesto osvojilo je Dobrovoljno vatrogasno društvo Zagradci, drugo mjesto pripalo je DVD-u Rečica Matica, treći su bili članovi DVD-a Ogulin.

U kategoriji seniorke „A“ prve su bile članice DVD-a Oštarije, drugo mjesto pripalo je DVD-u Zagorje Ogulinsko, treće mjesto pripalo je DVD-u domaćinu iz Donjeg Mekušja. Kod seniora „A“ osvojivši prvo mjesto slavilo je DVD Oštarije, drugi su bili članovi DVD-a Johovec, treće mjesto osvojili su članovi DVD-a Belajske Poljice.
Prijelazni pehar osvojen zbog najboljeg postignutog vremena vježbe i štafete pripao je ekipi seniora „A“ iz DVD-a Oštarije.

REZULTATI
ČLANOVI "A"
ČLANOVI "B"
ČLANICE "A"
.... pročitaj više




Post je objavljen 07.08.2010. u 06:13 sati.