Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelwitherror

Marketing

Odnilo nas more,more snova,tonemo u moru jubavi.

Ajmo sad jedan post bez Karlinih razmišljanja smijeh.
Ovaj će biti sastavljen od više dijelova,neda mi se pisati post 3 puta dnevno..

Rekla sam vam da ću vam ispričati kako mi je bilo s Jelenom pa evo:

Fenomenalno.Zaista mi je bilo predobro i ne znam kada sam zadnji puta toliko uživala.Nije mi ni malo žao što sam pogledala Pomračinu.Film je odličan.Došle smo u kino možda sat vremena prija početka filmasmijeh i super smo se zabavljale.Eto sad mogu reći da sam pogledala i treći dio..

Danas sam trebala s Antonijom ići van,no ne da mi se..I najavljuju kišunamcor.No naći ću se jednom s njom,baš mi treba netko zabavan kao ona.Nisam ju dugo vidjela i fali mi.Ipak se ne seli.Presretna sam..No kada bolje razmislim,za nju bi bilo bolje da se odseli.Ova cure iz njezinog razreda je uopće nisu prihvatile.Cure su veoma zle i doista mi se gade.Zlostavljačice.
To vam ovako izgleda.Jedna cura (plava kosa,mršava,slatka) manipulira s 5,6 ostalih cura.Uglavnom,cijeli dan ovih 6 trči po hodniku za njom.A naravno mi se svi trgamo,grozno izgleda rofl.A tu Antoniju uvijek izbacuju iz društva,omalovažavaju,ogovaraju itd..Grozno namcor

Jelena i ja smo prekjučer razgovarale o stvarima koje bi željele promijeniti.Tako sam i ja došla na ideju za prošli post.I hvala vam na svim komentarimasretankiss.Dobro da ne skrećem s teme,Jelena je puno spominjala Brunu.I ona misli da je čudna u zadnje vrijeme.Nikada nisam posebno voljela Brunu.Podla je,samo to Jelena ne shvaća.
Nekako smo došle na temu "Ivan".Ivan.Gusta smeđa kosa do ramena,velike,velike smeđe oči boje kestena s dugačkim crnim trepavicama.Nogometaš,za svoje godine visok..Tek sada si mogu priznati koliko je doista zgodan.Isti taj ivan koji je od prvog razreda zaljubljen u mene i objavio je to cijelom razredu,osim naravno meni.Srce me boli.Svi su znali?Svi,osim mene?Ne znam što bih rekla na to..
No nisam o tome htjela pričati.Nego o ljubavi.Znam svi mislite,jao ne još jedan post u kojem piše "jao kako sam nesretno zaljubljena..".nije to.
Baš naprotiv.Nisam zaljubljena.Nemam simpatiju.Ne postoji osoba zbog koje bi moji "leptirići" proletjeli trbuhom.I cijeli život me osuđuju radi toga.Zato što nisam zaljubljena.
Kako to misliš ne sviđa ti se baš nitko?
Jao Karla,ne laži nam!
Ma daaj.Sigurno ti se netko sviđa..
Imaš dečka?
Ja ti nađem dečka..

burninmad Zašto bi ja trebala biti zaljubljena?Zašto?!
Ako svi mislite da nemam osjećaje,ok!Nemam!
Nije da nikad nisam bila zaljubljena..samo trenutno prolazim kroz fazu u kojoj mi se nitko ne sviđa.Znam da je predivan osjećaj biti zaljubljen,no ja ne mogu prisiliti svoje tijelo da se zaljubi,ako ono to ne želi.
Ali ovo s Ivanom me je stvarno pogodilo..Zašto meni nije rekao?
Sada mi malo fali..ali samo kao prijatelj.Ne znam da li će se to promijeniti ove godine.kada ga vidim.Mislim da neće.Sviđa mu se Bruna.Barem tako misli Jelena.I da mi se svidi-nemam šanse.Eto zašto se bojim zaljubiti.Slomljeno srce.To ne želim.

Moje društvo je kompliciranije od mene same..I ide mi sve to na živce.Sve je onako kako treba biti.Šta Ivanu vrijedi sva ljubav ovog svijeta kada se Bruna pali na Andriju.No Andrija se pali na Jelenu.A ja mislim da se Jelena pali na Ivana.Jaoo roflroflroflrofl.
No svi se mijenjaju.Nekako mi najviše paše Jelena.Ona me ne gnjavi onim jadnim pitanjima na koje više ne želim odgovarati.
Žao mi je dragi prijatelji,što nisam zaljubljena,stvarno se sramim sama sebe..Samo sanjaj lud

Sjećam se svoje prve puse s dečkom.cerek
Bilo je to u vrtiću smijeh
Zvao se Dario,i bio je premeden.Imao je plave krupne oči,plavu kosu i bio je jako drag.Svaki put kad bi išli na igralište on bi prvi dojurio do ljuljačke i ljuljao se,sve dok ja ne bih došla.Onda je prestao i meni predao ljuljačku.I tako godinama.Aww,kad se sjetim cerek
I tako jednog dana dok smo pospremali sobu,našao se tik ispred mene.Nešto mi je želio reći,vidjela sam to,no šutio je..I tako sam ja njega gledala,sve dok me odjednom jedna prijateljica nije gurnula prema njemu,kako bih ga poljubila.Bilo mi je strašno neugodno.No tek sada vidim koliko je bilo slatko.cerek.



Inače ne slušam ovakvu vrstu glazbe,no ovu pjesmu obožavam.Od kad sam ju prvi put čula luda sam za njom.Pa ako vas zanima,slobodno ugasite na tren mixpod i poslušajte ju malo wink

Filip je svoje paukove preselio u boravak.Pošizit ću!Ogromni su.Još samo fali da se razmnože.Ne samo da su ogromni,već su i odvratni.Dlakavi,smeđi ili crni,one duge nožice i spoznaja da su otrovni.Fujnono.No sve dok su dobro osigurani,ja neću bježati od kuće smijeh.Svi znaju da se užasno bojim paukova,kukaca,buba i ostalih sitnih stvorenja koja lete,pužu,gmižu..
Dok sam jučer pokušavala zaspati čula sam kako nešto zuji iznad mene.Mislila sam da je komarac i nastavila ležati.No u jednom sam trenutku ugledala ogromnu bubu kako hoda pored mene.Kako sam ja vrištala rofl.Ajme.I još je buba bila brza..Trčkarala po mom krevetu..Sve dok ju tata nije s nekim papirom dokrajčio.Moj heroj roflrofl.Ali bilo je strašno cry.Sigurno me je htjela pojest cryrofl.
R.I.P. Buba belj

Pusa kisscerekwavemahpartysmijeh


Post je objavljen 06.08.2010. u 17:25 sati.