Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/napomene

Marketing

14.


OPSESIJA

Sat kasnije ponovo je zavirio na "Iskricu" provjeriti je li Mlada domina aktivna, ali kako je nije bilo, napisao je i poslao drugo pismo i naslovio ga "Opsesija":

Subota, 10.09.2005. u 18:51
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Uzvišena Domino! Nametnuli ste mi se kao opsesija! Ne mogu prestati misliti o Vama, o svemu što mi možete raditi, samo ako prohtijete.

Molim Vas, recite mi, postoji li mjesto u gradu kojim se često krećete, mjesto gdje izlazite ili se češće zadržavate? Rado bih izišao onamo u vrijeme kad postoje izgledi da bih Vas mogaovidjeti i pokušao pogoditi koja ste od prekrasnih devetnaestogodišnjakinja kojih je pun naš grad, Vi. Uzbuđuje me pogled na mlade djevojke dugih nogu u kratkim suknjama. Volim one s tek propupalim čvrstim grudima, koje mogu hodati bez grudnjaka, tako da im se naziru bradavice. Kako bi me tek uzbuđivao pogled na djevojke koje prolaze kada bih znao da ste neka od njih, moguće, Vi!

Image Hosted by ImageShack.usKlečeći gol s čelom na tepihu, a stražnjicom visoko u zraku, kako ste Vi željeli, mogao sam zamisliti da vidim samo vaše cipelice s visokim petama koje kruže oko mene kao morski psi, mogao sam zamisliti da osjećam visoku petu koja mi se zabija u leđa kada se oslonite jednom nogom na njih. Nisam se usudio podići pogled, pa ne znam da li ste oko mene hodali goli ili u kratkoj suknjici.

Ako zaslužim Vaše povjerenje, postoji li mogućnost da me ikada i u stvarnosti posjetite? Ili bolje da ni ne pomišljam na to, jer ako mi već ovako radite što Vam se prohtije, što biste mi tek radili da se zaista sretnemo? Strah me pomisliti, a ne mogu odoljeti da ne mislim o tome, kao kad čovjeka boli zub, a ne može se suzdržati da jezikom ne čačka po njemu. Mogu Vas dočekati vezanih očiju, ne skidati povez cijelo vrijeme, pa da ni kada odete ne znam kako izgledate. Vi, svakako, bolje od mene možete smisliti kako bi taj susret izgledao.





Post je objavljen 15.12.2007. u 15:23 sati.