Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/napomene

Marketing

13.


POMISLI i PRIMISLI

Narednog dana je uključio kompjutor nakon ručka. Ulogirao se na "Iskricu" i u rubrici koja je pokazivala status njegovih VIP-kontakata odmah vidio da Mala domina nije prisutna. Svako malo kontrolirajući je li se pojavila, ispisao je pismo neka je dočeka:

Subota, 10.09.2005. u 15:29
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina
Naslov: drugi dan


Uzvišena!

Kada sam se noćas prenuo nakon onoga što ste mi priredili, na što ste me naveli, na što ste me natjerali... uhvatio me strah, strašan strah. Kako sam si to mogao dozvoliti?! A opet, bilo je tako neodoljivo slatko! Neopisivi je užitak prepustiti se Vašem vodstvu. A, s druge strane, to je opasnost koja me tjera da drhtim. Vi i Vaše prijateljice - okrutne, razularene, bezobzirne - mogli biste me rastrgati za igru kao što se djeca zabavljaju trgajući leptirovima krila. Što ako navečer ne znate gdje bi izašle ili ne znate gdje bi nakon što se zatvori i zadnje pristojno mjesto za izlaske u gradu? Ne bih vas mogao odbiti da zaželite koristiti gostoprimstvo mog doma, a ja bih vas morao gol služiti. Nisam više tako zgodan da bih se mogao dičiti svojim tijelom, pa biste se izrugivali kako izgledam. Izrugivali biste se mom uzaludno podignutom muškom organu koji bi radije nego išta zaronio u koju od vaših medeno slatkih, skrivenih u gaćicama, pod lepršavim suknjicama... Dozvoljavali biste mi da ih pomirišem iz blizine i smijali se kako patim. Što bi vam još palo na pamet? Ne usuđujem se pomisliti.

Image Hosted by ImageShack.usKao Vaš rob morao bih Vas pustiti u kuću i ako dovedete drugog roba i brinuti se da ga neometano možete maltretirati. Ili bi mi naredili da Vama i prijateljicama kupim karte za kino, poveli biste i mene, ali meni ne bi bilo dozvoljeno gledati film nego bih morao ići četveronoške u mraku između stolica od jedne do druge i oralno vas zadovoljavati. Kako bih sve to rado poslušao! A kamo bi me to dovelo? I zato me Vas je strah.

Zaspao sam iscrpljen razmišljajući o Vama, o svemu, prizivajući Vaš lik... i, možda će Vas zanimati, onaj organ mi se opet napuhao i izdigao, ali se nisam usuđivao dodirnuti ga bez Vaše dozvole. Dozvoljavate li da masturbiram u Vašu čast, maštajući o Vama, gledajući Vaše fotografije? Ili ste tako surovi da Vam je svejedno?

Nadam se da sam se iskupio za grijeh što sam se u početku drznuo izraziti svoju želju. Bio bih počašćen da me uvrstite u svoju ergelu robova. Nadam se da sam barem dijelom doprinio da se i Vi zabavite igrajući se sa mnom. Oprostite mi ako sam i ovom porukom napisao nešto što Vam nije po volji i bez ikakvih obzira surovo me kaznite.





Post je objavljen 16.12.2007. u 15:22 sati.