Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/malarazmazenadjevojcica

Marketing

AJME.AJME.AJME.AJME!!

JA SAM STVARNOO POSEBNA.
MISLIM OVAKVI KAO JA SE NE RADAJU CESTO. I SVAKIM DNAMO SVE VISE OTKRIVAM DA JE TO ISTINA!!

SAD MI JE ZAO STO SAM PREKINILA S ONIM DECKOM. IZASLA SAM VECERAS...I BILI SMO S NJIM..JOOOJJ BOZE KAKO JE LIJEP..I DOBAR!!! I SADA VECERAS SAM SVE UNISTILA- DOSLA SAM KUCI SVA SRTENA STO SAM PROMIJENILA MISLJENJE. DA BIH MU PRIZNALA DA VOLIM NEKOG DRUGOG...I REKLA SAM MU KOGA, NO DA BIH SE MGLA U NJEGA ZALJUBITI.
I TADA SAM OCEKIVALA ODUSEVLJENJE I DA MI KAZE KAKO BI MOGLI POKUSATIII.A ON NAKON TO AMO RECI MALOG PREIRANJA POZDRAVI ME I KAZE DA CEMO PRICATI SUTRA. TAKO SAM JEBENO NERVOZNA!!

A ZNAM DA ME JOS UVJIJEK VOLI..JER JE MOJOJ PRIJATELJICI NAPISAO U PORUCII :JOOJJ UBIJA ME OVA ZENSKA...A NEMOGU BEZ NJE!!

UHH...STAVIO MI JE POVEZNICU NA ZID :ZALJUBI SE U MENE OD ZELJKA.
JOJJ BOZE!!! REKLA SAM MU DA SAM PREKOMP0LICIRANA I DA NEZNAM STO OSJECAM ,,,,I DA BJEZI OD MENE JER CE SE SAMO IZVCIRAT JER SAM GLUPA I JADNA.. ONA JE REKAO DA NISAM SAMO DA NEZNAM STO DA UCINIOM I DA JE TO NORMALNO...DA BI NA KRAU NAPISAO STATUS : DA GA JE NETKO IZIVCIRAOO....OMG??? VISE NISTA NE RAZMIJEMM..NEBIH HTJELA DA SAM GA NALJUTILA...TAKODE RJE NAPISAO -NAPORNA NOC-.....ZNAM DA ME VOLI
I DA BI SVE UCINIO ZA MENE...ALI STO AKO SAM GA NALJUTILA (NEZNAM CIME?).......OHH
ZASTOJEDNOSTAVNO NE MOGU POBJECI NEGDJE DALEKO. GDJE ME NITKO NEZNA, I POCETI ZIVOT IZNOVA??

Post je objavljen 03.08.2010. u 03:00 sati.