Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelwitherror

Marketing

We only said good-bye with words I died a hundred times you go back to them and I go back to.....To my life

Pozz wave

Danas mi je bilo super.Našla sam se s Lucijom.Bile smo u nekom parku i pričale neko vrijeme dok su nas komarci jeli..
Između nas kao da se ništa nije ni dogodilo,no ona se malo promijenila ovog ljeta i ja to vidim.
Nije neka drastična promjena,ali nije ista i to me smeta,makar znam da je sebično to što očekujem da će uvijek ostati ista..
Otkako se druži s Ivanom i Petrom ima neku svoju novu "spiku" i ja ju ne kužim.Ne da ju ne razumijem,razumijem ja nju jasno ali ne shvaćam kako nekoga može promijeniti društvo.
Pričala mi je i kako se druži s Larom,novom učenicom godinu dana starijom od nas..Osobno ju ne poznajem,ali koliko čujem o njoj i vidim ne sviđa mi se.Isto kao i Petra..
Znam da zvuči kao da kritiziram svaku njezinu prijateljicu no nije tako.Vrlo sam sretna kada upozna nove prijatelje,ali znam kud će ju ovo društvo,tipa Ivana,Petra i Lara odvući.
Kada smo sjedile i pričale bilo mi je kao da pričam s nekom drugom osobom,ne znam zašto..Uz sve to stalno je zvučala kao da joj se negdje žuri i da bi možda trebale ići doma..Nije mi bilo jasno sve dok nije rekla da vjerojatno ide s te tri van..
Malo sam bila razočarana,no bilo mi je drago što sam ju napokon vidjela..

Nije prošlo ni sat vremena od kad je Lucija otišla,već me nazvala Jelena..Bila sam presretna,ni nju nisam vidjela neko vrijeme.
Prvo smo sjedile na Cvjetnom trgu i pričale o glupostima,no uživala sam u tome.
Na kraju smo sjedile na jednoj klupici na kojoj stalno sjedimo i pričale satima.jednostavno obožavam pričati s njom.Uvijek me razumije i podržava.Imamo puno zajedničkih interesa te možemo o svemu pričati,a da ne dosadimo jedna drugoj.
Primili su je u jedan bend.Jako sam ponosna na nju i vesela.Nekad poželim biti u njezinoj koži.Ima zanimljiv život i u društvu je o kojem sam ja smo mogla sanjati.
Pošto je ona i njezina obitelj vrlo aktivna u crkvi,često upoznavaju nove ljude koji su većinom mladi.Tako je nedavno išla sa skupinom mladih u Zadar.Zaljubljena sam u njezine priče.Pjevali su u autobusu,a jedan tip je čak imao gitaru i svirao.Svi zajedno,a jedva su se i poznavali,pjevali su i zezali se.Mogu samo zamisliti kako je uživala.

Na kraju smo srele Luciju kako se sama rola.Rekla je kao da ipak nisu otišle van,jer se ove tri nisu uopće ništa dogovorile,kao što je njoj rekla Ivana.Vidjela sam joj nekakvu gorčinu u očima.Znala sam da bi narjađe plakala.Ostavile su je "super" cure na "super" glasu.Strašno.Eto zašto one nisu ok.To ovo sad nije ništa prema onome kakve one zapravo jesu..

A kada usporedim Luciju i Jelenu,one su kao posve dva različita planeta.
Jelena je vrlo fizički,ali što je najvažnije i psihički razvijenija od Lucije.Zato s Jelenom i volim više voditi duge razgovore.Dok Jelena ima svoj ja,eto koliko ste pročitali Lucija pada pod društvo koje nije baš najbolje.

No dobro neću vas više s ovime zanemarivatismijeh

Pusa kisscerekwavemahsretan


Post je objavljen 03.08.2010. u 02:26 sati.