Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

ODRŽAN VII KUP "SVETE ANE" U ODRANSKOM OBREŽU

ODRANSKI OBREŽ
Piše: Damir Marenić

Ove subote 24 ekipe u tri kategorije nastupilo je na VII Kupu Svete Ane u Odranskom Obrežu. U kategoriji žene "A" nastupilo je 6 ekipa , pobjednice sui a ko drugi nego djevojke iz Zaprešića sa rezultatom 39.30 sekundi. Drugo mjesto pripalo jeekipi DVD Lekenika a treće za ekipu DVD Dubravica, zatim sljede Dragonožec 1, Dragonožec 2 i Staro Čiče.

U najmasovnijoj kategoriji muški "A" nastupilo je 17 ekipa a najbolji su bili Pauk boysi i z Paukovca sa rezultatom 32.20 sekundi.Drugo mjesto za ekipu DVD Otok samoborski te treće mjesto za DVD Bijela Gorica.Zatim sljede : Deanovec, Bregana, Trstenik, Hruševec Kupljenski, Zaprešić, Buševec, Kupljenovo, Laktec, Johovec, Sveta Nedelja, Klokočevec, Turopolje, Andrilovec, Ščitarjevo.

Koliko je bilo ovo jako natjecanje govori podatak da prvih sedam ekipa ima vrijeme ispod 40 sekundi te da je ekipa Johovca imala peh te zbog kaznenih bodova završila na 12.mjestu iako su vježbu odradili za 35.60 sekundi. Jedini predstavnik iz VZG Sveta Nedelja osvojila je 13.mjesto sa rezultatom 51.30 sekundi. U kategoriji muški "B" nastupila jedna ekipa i to DVD Dragonožec .

Također održan je i Super kup "Pavao Brozović". Pobjednici Super kupa je ekipa DVD Bregana, drugo mjesto pripalo je ekipi DVD Otok samoborski a treće mjesto za ekipu DVD Hruševac Kupljenski. Dalje sljede: DVD Zaprešić (Ž), Johovec, Buševec, Bijela Gorica i Zaprešić (M).



Post je objavljen 01.08.2010. u 22:22 sati.