Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirisnemisli

Marketing

Just4Me

Sedmodnevni program rehabilitacije/ Water Room

Doslovno sam mislila da ću nekome odgristi glavu prije tjedan dana.Pogotovo kad sam počela ljudima prišivati sva ona pogrdna imena kojih sam se mogla sjetiti.Bez milosti, okrutna,udaljena od sebe i sjebana morala sam nešto učiniti za sebe kako bih ponovno postala humano ljudsko biće.Uz malo novca i puno dobre volje osmislila sam sedmodnevni program rehabilitacije kako bih ponovno napunila baterije,utvrdila ciljeve,uzemljila se.



Trebao mi je element vode,puno vode što sam riješila kupnjom tjedne ulaznice za bazene i plan koji je zahtjevao malo discipline i predanosti.

Plan je podrazumijevao ustajanje u šest sati,kavicu i vožnju biciklom do osam kada se otvaraju bazeni.Zatim sat vremena aktivnog plivanja i sat vremena čilanja na Suncu. Nakon toga lagani ručak ,čitanje ili popodnevni spavanac ,a nakon toga ponovno bazeni u društvu djece odnosno igra i zabava.Večer....

Photobucket

Photobucket

Vozila sam nepoznatim ulicama ,a šodrani puteljci okruženi kukuruzima odvlačili su me prema prirodi .

Photobucket

Čilanje na Suncu uz dobru knjigu.



Photobucket

Super je što na bazenima u osam sati nema žive duše pa dobrih pola sata možeš monopolizirati cijeli objekt.Prazninu i pustoš iskoristila sam za bezbrojne skokove u vodu.Weeeeeeee!!!!!Nema boljeg načina za izbacivanje negative.

Photobucket

Sve skupa je završilo svetkovanjem duha i tijela u noći punog Mjeseca.


SCORE:

Ponekad je potrebno napraviti odmak od uhodane svakodnevnice,zbuniti ego i iznenaditi ga promjenom,učiniti nešto za sebe,dati sebi kako bi mogao dati i drugima,napuniti baterije,očistiti tijelo,otvoriti čakre,definirati ciljeve,biti svoj....

Photobucket

LET'S PLAY !!!




Post je objavljen 28.07.2010. u 12:37 sati.