Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hastati

Marketing

NKŠB - NK Austria Wien 0:1

Četvrtak, 22.Lipnja, 18:00 sati, stadion Pecara, uzvratna utakmica drugog pretkola UEFA lige. Temperatura zraka cca 35 celz.stupnjeva.
Ekipa je oko 15 sati počela zagrijavati grla i dlanove pokraj točionika ispod sjeverne tribine. Ne moram ni spominjati da je pivo teklo u potocima.
Ulazimo u kavez koji je bio krcat ljudima, počinje pjesma koja ne staje do zadnje minute. Prvih 10 minuta se ori "Samo jedno ime Široki" i "Kakva su vremena bila to", goli do pasa pjevamo iz sveg glasa, a prava ludnica nastaje na "Za ovaj grad i ljude bori se" gdje su svi u transu, polijevamo se vodom, guramo se, pjevamo, nešto prejebeno...
Na istočnoj tribini pojavila se i navijačka skupina iz Beča, koje nismo previše doživljavali.
Na terenu dobro stanje do 80.minute kad primamo gol, što na kraju dovodi do ispadanja Širokog iz UEFA lige, a prolaz Austrije.
Žalosno da već drugu godinu zaredom ispadamo od razvikanih protivnika koje smo nadigrali i na gostujućem i domaćem terenu, ali jebi ga, s obzirom protiv kakvih klubova se igra cijelu godinu, valjda je i ovo veliki uspjeh...
Sa izdanjem na tribini možemo biti zadovoljni, uvijek može bolje, naravno, ali ipak svi zajedno trebamo biti zadovoljni s ovim što smo uradili i s druženjem poslije utakmice koje je potrajalo do kasno u noć. Raduje sve veći broj momaka iz Kiseljaka, Tomislavgrada, Osijeka, Vinkovaca, Gruda, itd.
Do sljedeći put...

Post je objavljen 25.07.2010. u 15:50 sati.