Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelwitherror

Marketing

I'm walking on sunshine ^^

Eii.Nisam pisala neko vrijeme..Pala kiša i sad je hladno bang.No jučer je bio predivan dan i mislim da sam ga super iskoristila.

Oko 14 sati našle smo se u Avenue mallu i naravno nismo izdržale po toj vrućini gledati u tu ogromnu zgradu,kojoj je unutrašnjost hladnija od novih zagrebačkih tramvaj. Nije bilo gužve pa smo malo švrljale no ubrzo nam je dosadilo te smo krenule k meni.Vani je bilo pakleno pa smo morale pričekati da prođu vrućine kako bismo otišle van.Ne znam kad sam zadnji put toliko hodala.Mislim da smo obišle cijeli grad.Nismo ni Vinceka ostavile samog smijeh.Na kraju smo se krepane vratile kući,onako gladne i žedne.Lora je već na pola puta počela cviliti kako je noge bole.Jao,jao smijeh,di nestade kondicija?

Upoznala sam se s jednom curom.Matea se zove.Mislim da se nikad prije nisam s nekim tako brzo upoznala,imam osjećaj kao da se poznamo već godinama..Draga je i zabavna,samo šteta što nije iz Zagreba.

S Jelenom se nisam čula već dva dana..Trebale bi se vidjeti u ponedjeljak,ali tko će do tada čekati..lud.

Sutra idem kod Drage i Vesne.Jeejbangheadbang.Tako ce biti zabavnoo..dead.Al ok ono,valjda ću vidjeti Sony.Šugavi pas roflsmijeh.Šalim se,predivna je.

Idem,očito nemam više inspiracije,čak ni za pisati najjednostavnije rolleyesmouthwashzujo

Pusa kissmahwavesretan

P.S.-"I'm walking on sunshine ^^" je zato što smo Lora i ja jučer hodale po najvećem suncu i naravno ja izgorila ^^

Post je objavljen 25.07.2010. u 00:08 sati.