Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/alice-the-vampire-girl

Marketing

~~~Kratki drugi život Bree Tanner~~~

hey! pozdrav svima ;))

Zahvaljujem na komentarima. ovaj put baš i nisam zadovoljna, a onda će biti da vam se post nije svidio. ovaj ću se puuuuut jaaaako potrudit da vam bude zanimljivo i opširno, ali ne dosadno.

~Kratki drugi život Bree Tanner~
pa tako vam se zove ova knjiga o kojoj ću pisat, ali neću samo pisat o toj knjizi nego i o Bree i glumici koja ju glumi.
Ovu knjigu izvornog naziva The short second life of Bree Tanner koja je novela iz Pomrčine napisala je Stephanie Meyer. potrudila sam se da vam opišem radnju pa ak vam se da čitajte jer sam se dosta potrudila.


Priča počinje kako novorođeni vampiri Diego i Bree piju krv u Seattleu. Bree je stara tri mjeseca,a Diego 11 mjeseci.
Ubili su dvije prostitutke i dva beskućnika. Kada se vraćaju shvaćaju da je njihova koliba izgorjela pa se sakrivaju u pećinu ne bili se zaštitili od sunca. Kako još nisu istražili svoj novi život vjeruju da vampiri spavaju u ljesovima da nebi izgorili na suncu. Tako pomalo u pećini u vodi otkrivaju kada dođu na svijetlost da sjaje poput dijamanata. Diego i Bree postaju najbolji prijatelji i osnuju tajanstveni klub NJINJA.Bree otkriva da je pobjegla od kuće, bila je gladna no nije imala pojma da je žeđ gora od gladi. Diego i Bree prate Rileya do kolibe gdje se Riley susreće sa njihovom Stvoriteljicom kako oni nazivaju Victoriu. No tada stižu i Volturi a Bree ih naziva kukuljenima. Jer su u tamnim ogrtačima. Bree se vraća u kolibu kod novorođenih dok Diego ostaje. Riley dolazi ljut u kolibu i sa ostacima pepela nekog vampira. Riley ih obučava za borbu sa žutookima tj.Cullenovima. Odlaze se malo ojačati ili napiti krv za sutrašnju borbu. Ulaze u vodu i napadaju ljude na jednom trajektu. Sutradan ni traga od Diega. Riley im daje da pomiriše Bellinu bluzu jer će ih tako dovesti do nje. Odlaze u borbu. Fred predlaže Bree da odu dok još imaju šansu u Vancuver no Bree je odlučila da mora pronaći Diega. Kada dolazi na borbu viđa da žutooki pobjeđuju njezin koven i osjeti samo dim što se širi zrakom. Bree se predaje Carlisleu. Volturi dolaze do Cullenova i ubijaju Bree.

Ovu knjigu pripovijeda Bree Tanner, a ne Bella. Bree opisuje život novorođenog vampira koji ne znaju zašto su stvoreni i nemaju pojma o vampirskom svijetu.
Evo jedna slika sa naslovnice te knjige
Image and video hosting by TinyPic


Uff. eto ja vam to ispričala nisam nikakve podatke skinula sa neta. Malo sam se potrudila pročitat knjigu i napisati nešto više. Ja sam knjigu digla u knjižnici pa ak očete skoknite u svoju id ignite er nećete požalit predobra je. ;)))


Jodelle Mihej Ferland rođena je 9. listopada 1994. Kanadska je glumica, najpoznatija po svojoj ulozi Sharon i Alessa 2006 godine u horor filmu izvornog naziva Silent Hill. Sada smo ju vidjeli kao Bree Tanner u Pomrčini.

Naša Bree
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Naša Bree u malđim danima ;)))


To bi bilo sve o meni za danas. ako nađem kakvu novost javim u dodacima na post. Komajte mi puno. Kada budem imala 120 komentara pišem novi post. Ili dodatak ovisi.
Stvarno sam se potrudila za ovaj post pa molim vas da
mi komate. Sve komove vračam. Ako ste za razmjennu linkova pišite u komovima.

Pusa od Alice! :DD

Post je objavljen 15.07.2010. u 11:47 sati.