Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/2mama

Marketing

AmsterdaaaaaaaaaamStari ( pitanje da li i umni) ljudi kažu: nesreća nikad ne dolazi sama. Ok, moguće. Al pitam se ja koliko njih mora biti u grupi da bi ravnoteža među zvijezdama bila zadovoljena?! Ha čujte, nije to neka nesreća od koje se prosječno empatičan čovjek naježi i strese, al niz krupnositnica koje dižu tlak i šećer, kvare ljetnu fjaku..ee, to je to.

Noćas su nam ukrali bicikl. Iz dvorišta. Ne, nije bio vidljiv s ulice. A nije bio ni zaključan, of skroz. Star godinu i 4 mjeseca. Prvorođenac gotovo ne zna više hodati otkad ga ima. Sad će morati, ili skidam cam-ovu hodalicu s tavana, pa nek uči ponovo. Da, prijavili smo. No šanse su male da ga nađemo/nađu. Nekoliko sati prije toga su se na autu oštetila vrata, zbog toga što ih majstori nisu dobro postavili. A mijenjali smo ih zato što smo imali prometnu ( nismo krivi, al zato imamo oštećeni auto).

Dobra je stvar da sam jučer popodne našla cipele. Ne, nisam Pepelpljuga, nego sam novokupljene cipele zaboravila u trgovini, poslije se vratila, i našla ih!
Jutros sam se s ulice vratila jer nisam bila sigurna da sam ugasila plin ( ooo,da , i to mi se zna desiti. Ne da zaboravim ugasiti, nego da prije posla, ranom zorom skuham ručak). I nisam ga ugasila, i dobro je da sam poslušala intuiciju, da mi se nije bilo lijeno vratiti se po štengama, otključati, provjeriti.

Jel da je dosta sad? Ima ravnoteže, jel da?


Post je objavljen 13.07.2010. u 15:13 sati.