Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zelenicaj

Marketing

dan drugi........o, nebesa!

fulala sam tajming!
o, kako sam se rastužila!
htjela sam stići na bulj-mjesto samo malo kasnije,
ali i sunce je pomaklo svoj termin....vidjeh mu samo žarki odsjaj iza obližnje šume...i rumeno nebo s tragovima letećih objekata....chem-trails?!!! dal nas to vanzemaljci zasipaju kemikalijama?! lukavo manipuliraju s nama putem zrka koji udišemo
Image and video hosting by TinyPic
....hehehe...nisam se mogla ne sjetiti tih teorija zavjere u koje iz nekog razloga ni malo ne vjerujem, (iako apsolutno vjerujem hiri i njegovom sun-gazingu), jer nebom je u desetak minuta svoj trag ostavilo barem desetak aviona i ovaj mali bučni prdekavac koji se voli šepiriti nad osijekom svakog ljeta bučeći po nebu ko neki zarđali traktor iz vremena iz a drugog svjetskog rata.
Image and video hosting by TinyPic
no, simpatičan je..neka ga.
znanto je teže biti tako tolerantan prema pdrekavcu koji se kotrlja zemljom i izbacuje oblake dima u vrijeme kad svekoliko osječko pučanstvo željno ugodnog opuštanja uz rijeku, šeće u suton duž obale...e, onda ovo čudo tandrče i dimi, dimi...kobajagi praše komarce, a svijet šetača dahće i bori se da iz smrada nafte izvuče koju molekulu kisika.
Image and video hosting by TinyPic
efekat te dimne zavjese je kratkotrajan, pa se to ponavlja svako veče dok rijeka teče i teče....ma,nek si to zapraše jaci u dupe! mi hoćemo opet naše avijone što kad praše - praše! da se sve praši! e. (priznajem, jučer je prašio i jedan avion-al nisam ga uspjela uhvatit..)
inače na tu temu komaraca, nezaobilaznu ovđeka kod nas blizu kopačeva, rekla bih da je s moje točke gledišta krajnje nehumano od ljudi tako ubijati i tamaniti ta stvorenja i fakat ja podržavam zelene i njihove eko-proteste, jer činjenica je da se tako potamane i mnogi korisni kukci i narušava osjetljiva ravnoteža hranidbenog lanca u prirodi, a čovjek -ta dvonožna mimoza nek izvoli zavuć si ruku u džep i koristi autan! autan sasvim dobro djeluje, isprobala ga ovih dana, više ni ne smrdi ko nekad...
moramo li zaista da bi sebe zaštitili od uboda potamanit sve oko sebe, umjesto da si premažemo kožu repelentom?! DI JE TU LOGIKAAA?
još sam nešto htjela reći....al pobjegla mi misao....pobjegla mi misao...no
no, dobro...stavit ću još ovu sliku, bez ikakvog posebnog razloga i bez ikakvog verbalnog dodatka uz nju - jednostavno mi se slika sviđa i gotovo:
Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 10.07.2010. u 09:38 sati.