Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/diamond

Marketing

Ljubavnica



Uploaded with ImageShack.us

Ljubavnica ! Mit ili predrasuda. Pitanje na koje nitko, nikada nije točno odgovorio. Ti si savršenstvo na ovome svijetu koje bezgrešno korača putevima koje je netko jednom zacrtao. Ostvareni su svi tvoji snovi o uspjehu. Postigao si i dostigao sve. Samo jedno nisi nikada imao. Ljubavnicu. Potajno si priželjkivao osjetiti čari skrivene ljubavi. Nikada se nisi usudio sebi priznati da o tome sanjariš. Želio si da slika savršenstva zauvijek ostane urezana svima u sjećanje na tebe jer voliš kada ti se dive na svemu što si postigao. Unutarnja borba tvojih zbrkanih osjećaja i nagona nikada nisu isplivala do kraja na površinu. Nisi se usudio napraviti tako nešto. Ili možda jesi. Mislio si kako nisi dorastao takvoj vrsti poigravanja sa svime što si postigao. Povučeš se i ostaneš u svom ustaljenom kolosijeku života koji te vodi tračnicama bez usputne stanice. Jednom kada dotaknem tvoje srce hoćeš li i tada ostati na toj tračnici. Smije li život imati iznenađenja i onda kada se netko najmanje tome nada. Pitaš se koliko ćeš grijeha pokupiti ako se zaustaviš i predahneš. Hoće li te osuditi i zbog toga razapeti na križ srama. Želiš okusiti miris ljubavnice koja će te ispunjavati u trenutku kada poželiš toplinu i nježnost. Znam da to želiš.

Kada se dogodi razotkrivanje svega, tko će biti krivac za sve. Ljubavnica, naravno, zar je to upitno. Onaj koga javnost treba razapeti i kamenovati i uvijek okriviti je Ona. Kriva je zato jer je dala sebe s ljubavlju. Kriva je jer nije imala srama posegnuti za nekim tko ima svoj život u koji se ona ne uklapa. Kriva je jer je pristala biti druga žena nekome. Teško je uskladiti osjećaje i požudu. Treba povući crtu i jasno reći gdje prestaje požuda i nastaje ljubav. Protrljati oči kada su pune prašine koju vjetrovi života nose prema svakom tko gleda u krivom smjeru. Koračati pustinjom u kojoj se oaza nalazi negdje ali ne znaš točno, gdje. Proći kraj izvora i ne piti vode, dok žedna usta peku i u grlu se stvara gorak okus mučnine. Umrijeti ili posegnuti za nečim što ti trenutno daje osjećaj zadovoljstva iako znaš da će to biti zadnje što ćeš napraviti. Očajnički potez, u kojem rijetki odolijevaju. Zadovoljstvo uvijek prevagne u trenutku slabosti kada čovjek ima smanjenu moć rasuđivanja. Predrasude će uvijek biti glavna vodilja kada je u pitanju ljubav između dvoje ljudi koji samo žele malo nježnosti ali ne i povrijediti nekog. Ono što ne znaš to i ne boli, tako bi trebalo biti.
Tajna ljubav dvoje ljudi, zove li se to ljubav ili zadovoljstvo ukradenim trenucima koji imaju neodoljivu moć koja razoruža i najtvrđe srce.

Post je objavljen 28.06.2010. u 22:35 sati.