Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/frankinsvijet

Marketing

Ipak putujemo


Još uvijek smo doma. Frankina operacija je umjesto u utorak pomaknuta na srijedu. Sutra putujemo. Konačno sve je spakirano. Frankine omiljene igračke, roba, pelene...Ovih zadnjih mjesec i pol imali smo totalnu zbrku. Kraj školske godine, pripreme za operaciju, morali pribaviti sve papire za Frankinu odgodu za školu,ponovo vještačenje za invalidninu i još sto stvari.
Franku su posjetile njene tete iz vrtića na čemu im se zahvaljujemo. Jako je bila vesela zbog toga. Zahvaljujemo djeci iz vrtića na prekrasnom crtežu (slike čemo staviti naknadno).
Dosta teških dana je iza nas i sa mnom su vladale samo emocije (kad se sjetim što nas čeka pa počnem razmišljati duboko o tome, pa vidim komentare ljudi koji nas čitaju pa opet suze, pa me netko pita za Franku a ja opet plačem).cry
I ovaj put moram posebno zahvaliti gospođi Stilinović iz Chevroleta koja nam je ponovo ustupila auto na korištenje i za ovu operaciju, prekrasnu Captivu u kojoj će se Franka voziti kao kraljica.
Hvala svima koji su nam u ovo vrijeme bili velika podrška i slušali nas iz dana u dan. Zbog vas smo smo se digli i idemo dalje.
Hvala obitelji Harambašić koja je uvijek uz nas. I našim Kovačevićima. I mojim Lidl ladys.
Hvala našem gradu Velikoj Gorici i gradonačelniku Draženu Barišiću

Današnji dan sam provela uglavnom u trčanju po školama s Katarinom. Još uvijek dobar dio mora odraditi sama i nadam se da će upisati ono što želi. Sutra i prekosutra ima prijemni u srednju glazbenu i želim joj svu sreću i žao mi je što ne možemo biti uz nju.kiss
Karlo ima sutra podjelu knjižica i razveselio nas je sa peticama.kiss
Sad sam već jako umorna i imam još nešto za napravit.
Pozdrav od obitelji Sučić wave


Post je objavljen 28.06.2010. u 22:16 sati.