Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maniac

Marketing

Skunk Anansie Live in SKC, Beograd

Spot za pesmu „My Ugly Boy“ snima se u Beogradu..



Beograd, 28 jun - Godinu otkako je ponovo na okupu engleski bend Skunk Anansie na red da čuje stare i poneki novi hit došao je i Beograd (20.00, bašta SKC). Grupa je i dalje u istom sastavu koji ju je i osnovao pre 16 godine, tako da ih predvodi pevačica Debora Dajer, poznatija kao Skin, za koju se smatra da je jedna od najboljih ženskih vokala u rok muzici. Nepromenjen je i muzički trio, gitaristi Ričard Kid Luis Kas i Marvin Ajvor Kent Ajs i bubnjar Mark Ričardson, što bi trebalo da bude garancija kvalitetnog koncerta.

Grupa je inače vrlo brzo po formiranju (1994) stekla svetsku popularnost, naročito zahvaljujući hitovima „Weak“ i „Hedonism (Just Because You Feel Good)“. Svi albumi su u godini objavljivanja bili među deset najuspešnijih na Bilbord listi, a MTV ih je 1997. proglasio za najuspešniji „live“ (uživo) bend. Usledilo je nastupanje sa najpopularnijim svetskim izvođačima poput U2, Ramštajn, Aerosmit...

Boravak u Beogradu bend će iskoristiti i kako bi snimio spot za numeru „My Ugly Boy“. Karte za nastup britanskog benda prodaju se po ceni od 2.000 dinara.
(lokacija za spot -->)


Podeli: Facebook Facebook

Post je objavljen 28.06.2010. u 11:41 sati.