Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/diamond

Marketing

Zrele godine

Image and video hosting by TinyPic

Sjedio je na terasi kafića i upijao zrake tek izlazećeg sunca. Jutarnja gužva polako je prelazila u vrevu užurbanih ljudi. Samo je želio na miru popiti svoju prvu jutarnju kavu. Zamišljeno je gledao ispred sebe i mislio kako bi bilo dobro da je ostao još malo u krevetu. Od kako se vratio iz daleke zemlje u kojoj je radio nekoliko godina, želio je malo odmora i meditacije. Ovdje na obali mora pokušao je pronaći svoj mir. Iako je na pragu četrdesete još uvijek je bio sam i neoženjen. Nekako ga je vrijeme neumoljivo nosilo ka nekim drugim ciljevima tako da je naprosto zaboravio da treba stalnu vezu. Ali uživao je ovako u kratkotrajnim vezama koje nisu nosile teret obaveze koje nije volio.Naučen na svoju slobodu kretanja to mu je godilo.
- Oprostite imate li vatre ? - cvrkutav glas žene koja se stvorila ispred njega skrenuo je njegove misli.
Prije nego je bilo što napravio odmjerio ju je od glave do pete. Bila je to žena u ranim pedesetim godinama. Iako je imala sunčane naočale trag godina je itekako bio vidljiv. Ona ih je vješto prikrivala šminkom i izazovnom garderobom ali to nije umanjilo njezin šarm zrelih godina.
- Naravno, izvolite - pružio je ruku s upaljačem dok je drugom rukom pokušavao zakloniti vjetar. Ona je svojim dugim prstima obuhvatila njegove ruke u želji da pomogne zaklonu. Od takvog dodira prošli su ga trnci. Oduvijek su ga neodoljivo privlačile žene zrelih godina. Bilo je nešto neodoljivo u tome. Znao je da se one predaju u potpunosti upravo zbog toga jer im je vrijeme na odbrojavanju pa koriste svaki poklonjeni dan.
Duboko je povukla dim cigarete, pogledala ga ispod naočala i zahvalila. Laganim korakom vratila se za svoj stol. Dok je koračala pogled mu je zastao na njezinoj još uvijek čvrstoj guzi i dugim vitkim nogama. Suknja koju je imala na sebi bila je nešto kraća nego bi to inače žena njezinih godina nosila. Promatrao ju je za susjednim stolom dok je ispijala kavu. Bila je sama. Pomisao da bi joj se mogao pridružiti bila mu je sjajna prilika da je malo bliže upozna.
- Mogu li Vam se pridružiti ? - upitao je nakon kraćeg razmišljanja.
- Naravno, samo izvolite i tako sam sama, zašto ne - rekla je s nekom prikrivenom erotikom u svom glasu.
Već duže vremena nije imao ženu u svojim rukama. Ona se stvorila odjednom tu i zagolicala njegovu maštu. Razgovor ih je vodio u svim smjerovima. Dok je govorila činila je geste rukama kao da želi dodatno ostaviti dojam sigurnosti u ono što govori. Dok je miješala kavu ovlaš je obliznula žličicu i tako u njemu izazvala još veću navalu uzbuđenja. Bila je svjesna toga da ga uzbuđuje. Znala je zato jer je imala dovoljno iskustva žene koja prepozna seksualnost.
- Jeste li ikada vodili ljubav s nekim tko je mlađi od Vas - upitao ju je kao da se radi o sasvim normalnom pitanju.
- Upravo sam izašla iz jedne takve veze, bio je desetak godina mlađi od mene - rekla je sjetnim glasom.
- Dakle, mogao je imati godina koliko i ja ? - upitao je s dozom nade u svom glasu koji je polako postajao sve nestrpljiviji.
- Ne znam koliko točno imate Vi ali on je imao dovoljno toliko da je znao što napraviti sa ženom poput mene, koja zna što hoće.
Znao je i on što hoće. Naravno da je znao. Želio ju je imati više nego išta na svijetu. Izazivala je buru reakcije u njegovom tijelu tako da ga je nemir trenutno učinio nestrpljivim da što prije odu s ovog mjesta.
- Nadam se da ne bi ste imali ništa protiv da odemo s ovog mjesta ? - upitao ju je nakon nekoliko sekundi razmišljanja.
- Vremena imam na pretek - rekla je - zašto ne.
- Onda ga ne gubimo - s prizvukom zadovoljstva izustio je dok je ustajao sa stolice. Želio je što prije osjetiti tu vatru njezinog tijela na sebi. Ući u nju i napokon saznati istinu priča koje govore o predaji užarenog tijela zrele žene.
Teškom mukom je koračao zbog uzbuđenja koje mu je raslo u hlačama. Možda je primijetila njegovu napetost jer je i sama jasno davala do znanja da ga želi. Nije mu bilo čudno što ovo radi s potpunim neznancem poput njega. Zašto i bi. Ne živi se više u doba kada se ljudi mjesecima zabavljaju prije nego stupe u seksualne odnose. Danas se puno brže živi i brže se koristi prilika koja se nudi. A njemu je ona sada tu. Prilika koja se ne propušta. Želja da vodi ljubav sa zrelom ženom bila je tu na dohvat ruke. Samo ju je trebao dodirnuti i uvjerititi se u njezino postojanje.
U automobilu je bilo pretijesno. Bila mu je preblizu da bi joj mogao odoljeti. Pružio je ruku i obuhvatio joj vrat i tako ju je privukao sebi. Jezikom je liznuo njezine usne da osjeti okus zrelosti. Bila je tako mirišljava. Mirisala je na more. Opijala ga je mirisom strasti. Nije trebao dugo čekati na njezinu reakciju. Znala je kamo treba staviti ruku u tom trenutku. Otkopčavši njegove hlače, primila ga u ruke koje su ga gnječile i prstima mu je dodirivala prepone koje su ga pekle od užitka.Bez previše razmišljanja našao se u njezinim toplim ustima. Sisala ga je i upijala kao da će ga progutati. Uživala je u tome što radi. U trenutku se oslobodila odjeće koja je nestala bez imalo muke. Vješto je to radila. Iskusna žena zna kako se osloboditi a pri tom ne gubiti vrijeme. Stenjala je pod njegovim dodirima. Godilo mu je to kako uzdiše iz dubine duše. Bez imalo glume. Uživati u poljupcima kao da su posljednji. To je užitak o kakvom je maštao. Bez riječi našla se na njemu. Sjela je i zavukla ga duboko u sebe uz glasan jecaj. Unutrašnjost joj je bila tako vruća. Izgarala je od užitka. Vlažila je i vlažnost je bivala sve jača. Svakim uzdahom se izvijala za natrag dok ju je on pridržavao svojim rukama oko struka. lizao joj je grudi koje nisu bile ništa manje privlačne od žene puno mlađe od nje. Zabijala je svoje duge nokte u njegovu kožu. Nije osjećao bol. Strast je bila puno jača. Uzdasi su govorili da je vrhunac blizu. Želio je da skupa dožive orgazam koji bi ih spojio u jedno. Još nikada nije osjetio kako izgleda stvarni orgazam kod žene. Uvijek je bivao s puno mlađima koje su govorile da su ga doživjele ali, da li su govorile istinu nije mogao znati. Svaka takva veza bila je više nalik nekoj glumi nego stvarnom užitku. Imao je ovu zrelu ženu u svom naručju i osjeća svu draž ženstvenosti i uspaljenosti. Osjeća kako uživa u svakom pokretu kao da joj je posljednji. Uzdasi su stvarni a ne odglumljeni. Pokreti su joj se ubrzali. I on je osjetio da se bliži vrhuncu. Trenutak kada ga je svojom pulsirajućom unutrašnjosti stiskala bio mu je kao iz bajke. Njegov se ud još više napeo jer je ugođaj bio savršen. Stiskanje ga je poticalo na izbacivanje sjemena koje je bivalo divlje i dugotrajno. Konačno su u zajedničkom, istinski doživljenom vrhuncu stisnuli jedno drugo i ostali tako pripijeni u nadi da će taj trenutak zadržati što duže. Zadihana tijela još uvijek su pulsirala.
- Nadam se da si dobro - prišaptao joj je na uho.
- Jesam, a ti ?
- Ah, ovo je bilo neviđeno dobro, nadam se da si i ti uživala.
- Ne trebaš me to ni pitati, to se osjetilo zar ne ? - nježno je upitala.
-"Itekako se osjetilo" pomislio je ali joj to nije glasno rekao već je spustio svoje usne na njezine.
Dani koji su uslijedili bili su ispunjeni strašću o kakvoj je mogao samo sanjati. Svaki naredni dan imao je neku novu pozu ljubavi koju je znala iskoristiti i iz njega izvući najdublje emocije na koje niti jedan muškarac ne može ostati imun. Uživao je i nije želio da prestane. Iako je bila nešto starija od njega to ga nije smetalo. Njezine zrele godine učinile su ga sretnim i potvrdile da priče o davanju sebe u zrelim godinama, nikako nisu isprazne. Strast o kakvoj svatko mašta nalazi se skrivena upravo u tim godinama


Post je objavljen 21.06.2010. u 16:11 sati.