Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/returnofalterego

Marketing

Zanimljivi koncerti koji stižu uskoro


Ako vas kiša i šugavo vrijeme omete u pohađanju InMusic festivala, nemojte se zamarati time, put u Ljubljanu u Halu Tivoli na BIllya. Ne smiejte ga propustiti!




Itak Džafest će u Sloveniji 25.6. predstaviti otkačeni i posebni bend Gossip u ljubljanskih Križankah. nadžanrovski američki trio, sastavljen od karizmatične pjevačice rock ikone Beth Ditto, gitariste Brace Painea i bubnjarke Hannah Blilie, nastupit će na ovim prostorima prvi put.
Posebno izrađenim zvukom, križancem soula i gospela uz zvučnu podlogu funky punka, Gossip je izlaskom prvog albuma "Standing In The Way Of Control" 2006. brzo došao u prvi plan. Album je na britanskoj indie top listi dosegao prvo mjesto, a na top listi albuma 22.
Jak lirikom, sofisticiran glazbeno, zvuk s albuma "Standing In The Way Of Control" je nastavljen i na svom najnovijem albumu "Music For Men", koji će biti promoviran na koncertu u Križankah, 25.6.






GUNS'N'ROSES

I na kraju, čim nam prođe ljeto eto nam prvih na listi i to Guns'n'Rosesa 24.9. u zagrebačkoj Areni, legendarnih rockera pa iako bez Slasha, ipak ćemo uživati pa makar radi starih dobrih vremena. I da se neće desiti da ponovo otkažu koncert kao što je već bio slučaj (OK nije otkazan, odgođen je bio).

Updejt:
Upravo sam saznala da će predgrupa Gunsima biti sjajni Danko Jones, dakle očekuje nas maltene dupli rock koncert!!



Post je objavljen 17.06.2010. u 01:31 sati.