Image and video hosting by TinyPic bez naslova oliti ako je i o sexu ric, previse je ,feta.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/feta

Marketing

Image and video hosting by TinyPic bez naslova oliti ako je i o sexu ric, previse je

Ako se vec mora partit, onda je sex najlipsi prevoz preko Had-a.
U pravilu nikome se bas i ne zuri na taj put ali ima ljudi koji svojom gluposcu ili ko zna cime drugim, kupuju express kartu.
Ovo sta prenosi Sarajevo-x.com, to i potvrduje.


Image and video hosting by TinyPic Bizarne igrice
Kirsten Taylor 29-godišnja djevojka iz Pennsylvanije izgubila je život tijekom neobične seksualne igrice sa suprugom Tobyjem. Njih dvoje su bili skloni eksperimentiranju, ali je jedna takva igra nju koštala života. Kirsten je umrla nakon što joj je suprug zabio električne žice u bradavice i pustio struju kroz njih. Osuđen je za ubojstvo ih nehaja.
@Feta:
Nisu mi jasni ovi Ameri. Umisto da je dokrajci lipo sa sikiron ili mlaton on trosi struju. ccccc !

Image and video hosting by TinyPic Seks na cesti
Par iz Namibije izgubio je život nakon što su ih za vrijeme seksa nasred ceste pregazili kamion i kombi. Vozač kamiona tvrdio je da par uopće nije bio svjestan gdje se nalazi. Istraga je utvrdila da su oboje imali visok nivo alkohola u krvi.
@Feta:
Malo mi smrdi ovo sa puno vozila koji su ih ispeglali. Da je samo kamion onda bi nekako i popija ovo ali i kombi..hm..a da kombi nije tu naisa da se bude sigurno da su odleprsali blogu za kurire a?

Image and video hosting by TinyPic Seks maraton
Robert Ashitey, 30-godišnjak iz Gane, seksom je ubio svoju vremešnu partnericu, 75-godišnju Suameteru Denou. Tijekom maratonskog seksa Ashitey nije ni primijetio da mu je partnerica preminula. S divljim seksom stao je tek kada je u sobu ušao kućepazitelj. Sudi mu se za ubojstvo.
@Feta:
A bidan mali Robert, oli mu nije dovoljna kazna sta je mora slatat smezuranu kozu nego mu sad naprtili i ubistvo za vraton. Uostalon, da se pitalo staru, mislin da bi se i ona slozila da parti na ti nacin. Covika bi tribalo oslobodit, a njezina familja mu zahvalit na dostojnom ispracaju pokojnice.

Image and video hosting by TinyPic Pad s krova
Brent Tyler i Chelsea Tumbleston iz Južne Karoline izgubili su život tako što su tijekom seksa skliznuli s krova i pali s 15 metara visine. Njihova gola tijela pronašao je taksist, a policajci su odjeću mladog para našli na krovu jednog bara.
@Feta:
Naravnoucenje: Kad gradis kucu, naparavi krov u podrumu. Nikad se nezna!



Post je objavljen 14.06.2010. u 15:03 sati.