Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kawasaki750

Marketing

MOTORIJADA: MK ZELJARSKI DIZELAŠI, VIDOVEC, 11.-13.06.2010.

U petak sam imao proslavu 20 godina mature, tako da nisam išao nigdje na motorijadu, no nije mi žao, neke ljude nisam vidio od srednje škole. U subotu sam se probudio pomalo mamuran, pa sam dolazio k sebi do nekih 15 sati i tada započeo pakiranje. Odredište mi je bio 1. moto susret MK Zeljarski Dizelaši u Vidovcu kraj Varaždina.

Putem sam ispio 3 kave, jer nikako se nisam uspjevao sastavit sam sa sobom, tako da je put trajao dosta dugo. Po dolasku u Vidovec, popio sam rakiju dobrošlice, uvalio se u kamp, digao šator i krenuo u obilazak. Prostor mi se jako dopao, jer je imao dosta hlada, što je za ove ljetne temperature bio spas. Zatim su se zaredale moto igre, zezancija s frendovima i očekivanje noćnog programa.

Izbor bandova mi je bio OK. Skynard crowd je odlično odradio svoje, Zadruga je zaprašila tako da je ekipa skakala na sve strane i na kraju Nakupina Mi izvela je pregršt pjesama koje su mi jako drage.

Sve u svemu, čestitke na 1. Moto susretu. Dogodine će biti još bolje, sa još više ljudi, to definitivno vjerujem. Na meni je da provjerim.
















Pogledaj cijelu galeriju (52 slike)







Post je objavljen 13.06.2010. u 17:08 sati.