Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malenazvijezdice

Marketing

Sanjala sam te noćas

Jučer je tvoja Tina plesala.. kao što to radi već godinama.. bilo je tako predivno, tako čarobno .... sve su djevojke bile prezadovoljne .. plakale od sreće .. i Tinino lice bilo je ozareno.. zadovoljno.. a mene su prolazili trnci.. ti to ne vidiš.. ne vidiš svoju seku.

Pa su se misli vratile u prošlost.. na te iste daske gdje su i tvoje nožice cupkale i plesale.. a Tina tebe gledala zadivljeno i sretno što si tako dobra u tome..

Vještica i Avatar

Potpuno su me preplavili osjećaji.. ispremiješani.. uskomešani.. zbunjujući i kaotični .. I gutala sam suze.. skrivala svoje osjećaje i radovala se naravno zajedno s Tinom ...

A onda mi te noć ipak donijela u san. Na kratko. Mutno. Lice ti nije bilo potpuno jasno.. ali to si bila ti.. Krenula sam pred tebe jer si dolazila iz škole.. i to moje bivše osnovne škole.. ne tvoje .. i tvoj je rođendan.. misim da sam imala neki cvijet u ruci ... no ti me nisi vidjela.. već si otrčala na livadu gdje te Tina prihvatila u zagrljaj i podigla iznad zemlje te vrtila i vrtila u zraku, ljubila obraze i vikala ti: stretan ti rođendan. Kosice su vam vijorile i odzvanjao je vaš smijeh.. Htjela sam vam prići.. ali nisam.. samo sam stala i gledala vas.... i plakala.. od sreće i ljubavi.

A sad plačem od jada i bijesa... da sam te bar mogla i ja zagrliti.. samo malo.......nedostaješ nam svima do ludila milo moje...

Moje ljubavi:






19.06.2010. Tužna godišnjica - Marin Zrile

catshhj

1221697g30lfm7tib

01.07.2010. In loving memory - Una Varelija

Image and video hosting by TinyPic



Post je objavljen 13.06.2010. u 15:55 sati.