Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kissmazoretkinje

Marketing

******* I KISELJAČANKE NA EUROPSKOM ********

KISELJAČKE MAŽORETKINJE ĆE NAKON 10 GODINA SVOG POSTOJANJA PO DRUGI PUT U FORMACIJSKOM PLESU ZAPLESATI NA EUROPSKOM PRVENSTVU MAŽORETKINJA KOJE ĆE SE U 9 MJESECU ODRŽATI U ŠRIOKOM BRIJEGU!!!!
Uh, što reći... ukratko JAKO SAM PONOSNA NA VAS CURE, dale ste sve od sebe, odradile ste svoju zadaću odlično, ono što vam uvijek kažem prije nastupa, cure dajte sve od sebe i najvažanije uživajte u plesu, vi ste to i učinile, mali broj štapova na podu pokazuje koliko smo napredovali, idemo polako, step by step :)
NAŠE BRONČANE: Ana i Vanja- cure fakat ste razvalile na nastupu, ali ono baš- svaka čast JAKO SAM SRETNA ZBOG VAS
KADETI: 06. mjesto- naši kadetići, bile ste preslatke, no suci su ocjenili kako su ocjenili, ja znam samo da ste bile super, no pred nama je dosta treninga kako bi popravili ovaj rezultat i sljedeće godine osvojili bolje mjesto. No, vas svakako čeka nastup u petak na Kids festivalu, tako da ćete vi uživati :)
JUNIORI POM PON: IZVRSNO 4 MJESTO- svake godine ste sve bolje i bolje i vjerujem da dogodine možete doći do dugo sanjane medalje, mukotrpni trenizni su se isplatili i sada cure idemo osovjiti što bolje mjesto na Europskom prvenstvu!!!!
SENIORI ŠTAP: ODLIČNO 5 MJESTO što reći mojim velikim curama, evo kao trener sam jako ponosna na ono što smo pokazali, mali broj palih štapova, pohvale kako smo napredovali u odnosu na prošlu godinu svakako je dokaz da idemo sigurnim putem do medalje, svašta je iza nas- mnogo tužnih dešavanja, galame, svađa, suza ali i smijeha, ali ste se pokazale kao pravi tim, navijali jedna za drugu, bodrile svoj tim koliko ste mogli, zezali se, plakali sve zajedno... žao mi je što nisma moglaviše vremena provoditi sa vama ali kao organizator sam morala stalno trčati po nešto :) no u srijedu na kavici ima a se ispričamo- do detalja sve da analiziramo i vidimo šta i kako dalje
SENIORI POM PON: 5 MJESTO :) definitivno ste me iznenadile nastupom, ako se uzme koliko smo "problema" imali oko nje, JA SAM PREZADOVOLJNA!
SENIOR SOLO ŠTAP: 4 MJESTO- naša Gaby bila si super, dala si sve od sebe, nemoj da se nerviraš radi 2 pada štapa, rekla sam i tebi: Gaby opusti se i uživaj... ovo je bilo tvoje zadnje državno, sigurna sam da će ti ostati u lijepom sjećanju, bez obzira na rezultat :)
SENIOR DUO ŠTAP: Pero 1 i Pero 2 nastup je bio odličan. i 4 mjesto je super, dogodine idemo stepenicu više :)))) svakako pohvale za trud, osmijeh, držanje i trebate biti ponosne na sebe, na odrađenom nastupu i osvojenom mjestu
SENIOR DUO POM PON: Sanela i Anamarija- VI STE NAŠ PONOS, koreografija je otplesana perfketno, bez greške, osmijeh i držanje su bili odlični, nemojte se brinuti što ste osvojili IZVANREDNO 4 MJESTO, imate priliku popraviti rezultat na Europskom- stvarno sam jako ponosna na vas, vašu koreografiju i osvojeno mjesto... stvarno vas volim puno :)
NAŠ DJEČIJI SASTAV JE ODUŠEVIO GLEDATELJE, NAŠE MALE MRVICE SU BILE PRESLATE I POKUPILE SU SVE SIMPATIJE :)

Za kraj što reći osim da smo JA I ANA JAKO ZADOVOLJNE REZULTATOM, PONOSNE SMO NA VAS, I STVARNO VAS VOLIMO SVE PUNO!!!! PONOSNE SMO ŠTO SMO MAŽORET PLES U NAŠEM GRADU PODIGLI NA NOGE, ŠTO SMO SA SVIMA VAMA PRIJATELJICE, ŠTO SMO USPJELE OSTAVRITI OVAKO DOBRE REZULTATE, NO IDEMO DALJE... EUROPSKO JE PRED NAMA, VRIJEME JE DA SE POKAŽEMO U ŠTO BOLJEM SVIJETLU, KONKURENCIA JE JAČA NEGO IKADA.... NAŠE LJUBIČASTO BIJELE, BUDITE PONOSNE NA SEBE- JER MI SMO PONOSNE NA VAS
*******************************************************************
SENIORI: kava i trening u srijedu u 15 h u pacifiku, poslala sma vam na fejsu i poruku za ponudu koju imamo, pa molim vas POD HITNO da razgovarate sa roditeljima oko toga

KADETI: trening i priprema za nastup u srijedu u 17 h lijepo vrijeme- ispred Osnovne škole, kiša- u Pacifik

JUNIORI: Ana će vam javiti za trening, no i vi imate nastup u petak, pa se pripremite što bolje
*************************************
Slikice sa državnog u sljedećem postu!

Post je objavljen 08.06.2010. u 10:36 sati.