Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mi-rastemo

Marketing

Cirkus Apollo

Na žalost imala sam podužu pauzu u pisanju bloga :-(
Razloga je kao i uvijek više, između ostaloga smo i fotoaparat posudili na neko vrijeme. A bili smo i jako zaposleni ;-)
Stigli smo i dva puta do Zagreba (jednom s Ivorom na kontrolu, a drugi puta opet s Ivorom uzeti mjeru za cipelice, jer je prvi puta bila nedjelja pa to nismo mogli tada napraviti).
U međuvremenu smo bili na nekoliko dječjih rođendana, Domagoju, koji na jesen postaje prvašić sretan, na završnoj vrtićkoj priredbi. Jedne nedjelje na roštiljanju kod dragih prijatelja, super smo kod njih proveli, njima posebno mah

Veliki sinak je osvojio i medalju na olimpijadi dječjih vrtića održanoj u Valpovu thumbup pjeva i imao priredbicu na engleskom (o tome ipak više nekom drugom prilikom).
Jučer smo Fran i ja super proveli jutro, na žalost Ivoru se povisila temperatura, možda i kao reakcija na cjepivo koje je primio prošli tjedan (danas je bolje, temp. mu nije prelazila 38°C, pa ga nisam ni vodila kod doktorice).
Nas dvoje smo bili u kazalištu gledati predstavu malih balerina-najmlađa skupina, bilo je super, posebno smo pljeskali jednoj maloj Ani prekrasnoj leptirici wink
Nakon toga, smo se prošetali promendom gledajući što su to sve pripremili povodom festivala "Zeko i potočić".

Od svega nabrojanog, ovaj post je o našoj posjeti cirkusu, klincima je to naravno prvi puta, a Ivica i ja smo se pitali da li je šator nešto manji nego što mi to pamtimo ili smo samo mi narasli wink
03.06. konačno nakon dana i dana neprestane kiše, malo sunca, juhu.
Evo nas s kartama već u ruci, prema šatoru radoznalo promatramo sve uokolo.



Smjestili smo se i nestrpljivo iščekujemo početak


Scena za sada bez aktera


Show je započeo kan-kanom


Zanimljiv nam je bio i klaun koji je imao nekoliko točaka, ovdje je na sceni sa psom


Vrlo interesantan je bio i hodač po žici


koji je na žici preskakao obruč s vatrom


Na red je ponovo došao klaun


Za vrijeme pauze smo se prošetali oko šatora pogledavši njihovu karavanu raznih kamp kućica i prikolica. Franu nikako nije bilo jasno da oni zapravo nemaju druge kuće osim onog što vidi. Posjetili smo i drveni vagon pretvoren u bar, pravu atrakciju za djecu.


Nakon pauze Ivoru je bilo već pomalo dosta, ali su stvar spasili štapići, keksi, mamino krilo, a i otišao je s Ivicom još malo van.
Mi smo još gledali životinje na sceni. Ni to nije kao prije, vidjeli smo samo pse i papige, divlje životinje više ne smiju nastupati u cirkusima.


Vidjeli smo žonglere, razne plesne točke... i za kraj još jednom svi zajedno


Bilo je divno, Fran je bio oduševljen, svakako zanimljivo za pogledati.



Post je objavljen 07.06.2010. u 14:20 sati.