Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/referendum

Marketing

Prikupljanje potpisa počinje u srijedu, 9. lipnja

Prije svega, osnovna informacija:

Na sastanku održanom u petak, 4. lipnja, Koordinacija hrvatskih sindikalnih središnjica i Organizacijski odbora za izjašnjavanje birača o potrebi raspisivanja referenduma
donijeli su

Odluku o izjašnjavanju birača o raspisivanju referenduma s pitanjem:
„Jeste li za zadržavanje važeće zakonske odredbe o produženoj primjeni pravnih pravila sadržanih u kolektivnim ugovorima?

Prikupljanje potpisa birača trajat će od 9. do 23. lipnja 2010. godine.


Odredbe Zakona o referendumu strahovito su restriktivne, tako da je zadatak golem. Treba prikupiti 450.000 potpisa u 15 dana. Tehničke su pripreme u tijeku. U srijedu se počinje s prikupljanjem potpisa u Zagrebu, te u raznim drugim mjestima. U pripreme su zasad uključene, osim sindikalnih središnjica, stranke Zelena lista i Hrvatski laburisti - stranka rada, koje su bezrezervno ponudile pomoć. Nadamo se pomoći i drugih stranaka i udruga.

Trenutno je najvažnije prikupiti dovoljno volontera za dežuranje na štandovima i drugdje, gdje će se prikupljati potpisi. Stoga sve, voljne da ovu inicijativu aktivno podrže, molimo da se jave na email adresu:
referendum.zor.org@gmail.com.
to je zasad za Zagreb, a i za druga mjesta, slati ćemo informaicje. Pošaljite svoje ime i prezime, broj telefona, te gdje možete dežurati (npr. centar Zagreba, Sesvete isl.).

Facebook grupa: Svi koji su protiv aktualnih izmjena ZOR-a,da vidimo koliko nas ima?

Pratite ovu stranicu za dalje informacije.

Post je objavljen 07.06.2010. u 13:57 sati.