Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/frankinsvijet

Marketing

NEUSPJELA OPERACIJA KUKA

Iza nas je neuspjela operacija, tri i pol mjeseca nespavanja i tko zna koliko još. Na zadnjoj kontroli u Lovranu dr. nam je potvrdio moje sumnje, i ono što se meni činilo da je nogica kraća za najmanje 4cm što je zapravo novo iščašenje kuka.

SLIKA PRIJE ZADNJE OPERACIJE (Strane su kontra okrenute u odnosu sa donjom slikom)


Uploaded with ImageShack.us
ZADNJI PREGLED, STANJE KUKA JE VIDLJIVO NA SLICI


Uploaded with ImageShack.us

Kuk je izbačen van i stvara joj bol koju preko dana nekako podnosi ali po noći se ne može nikako namjestiti.
Uvršteni smo u hitnu proceduru za operaciju i 28.6. putujemo u Lovran a 29.9. će biti operirana. Ono što nas plaši je to da će ova operacija biti puno zahtjevnija od ove dvije prethodne i ni sami nismo sigurni da li smo sve to spremni preživjeti još jednom. Iscrpljeni smo psihički, fizički, financijski...Bojimo se i vrućina jer ako bude u gipsu (a nemamo klimu) moguća je i infekcija. Trebali smo ići u toplice a mi se vraćamo na početak.
Sve ovo što prolazimo u ove dvije godine je van svih naših planova.
Franki će sad raditi krvavu repoziciju kuka, dr. nam je objasnio da su to 3 operacije u jednoj i da je to vrlo zahtjevno.
Ni sami ne znamo kako se to dogodilo, kako joj je spazam uspio izvući kuk, bila je u gipsu i opet se desilo. 100 pitanja a nema odgovora. Pomislili smo da smo je mi nekako krivo pomaknuli ali dr. kaže da nije naša krivica.
Ono što me čudilo nakon ove operacije je bila njezina bol, kad bi pokazala pelenu za presvlačenje počinjalo bi plakanje i molila bi nas da ju ne diramo. Ali pošto je bila u gipsu i imala dosta tešku operaciju to nam je nekako bilo razumljivo i za očekivati da ju boli. Upozoreni smo da će ju boliti još kad smo izlazili iz bolnice jer joj je kuk na sasvim novom mjestu. Tek sad kad su napravljene rtg snimke jasno nam zbog čega ju je stvarno bolilo.
Radili smo krvnu sliku samo da vidimo da li je uopće spremna na još jednu tešku operaciju samo 4 mjeseca poslije ove operacije kojom smo mislili rješiti sve njene probleme s kukovima.
Trebalo mi je i vremena da se natjeram napisati post.
Karlo i Katarina odbrojavaju dane do kraja školske godine ( a i mi s njima). Katarinu još čekaju upisi u školu koje će morati odraditi sama jer nas neće biti tu.


Post je objavljen 06.06.2010. u 21:37 sati.