Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/atleticodemadrid

Marketing

Lukas Podolski u kontekstu sa Atleticom?!

Image and video hosting by TinyPic
Možda i najboljem napadaču u povijesti Atletica, Diegu Forlanu je već 31. godina tako da će se uskoro morati naći idealna zamjena za ovog robusnog napadača, a navijači je vide u igraču Kolna, Lukasu Podolskom.

Godinama standardni Njemački nogometni reprezentativac Lukas Podolski zadobio je simpatije navijača Atletico Madrida na internetskom izdanju colchonera. Podolski, koji se trudi napustiti prosječni Koln, na meti je Atleticova trenera Quiquea Sancheza Floresa, a od 10 000 navijača madridskog kluba koji su iznijeli svoje mišljenje, njih više od 60% smatra kako bi Podolski donio kvalitetu više na Vicente Calderon. Osim Real Madrida interes za kupnju Podolskog pokazuju Roma, Fiorentina i Manchester City.

Lukas Podolski do prije par godina važio je za jednog od najpotencijalnijih napadača na svijetu, te je u Kolnu u periodu od 2003-2006. godine zabio čak 46 golova (s obzirom da je bio vrlo mlad, vrlo dobar prosjek), a 2006. godine je izabran za najboljeg mladog igrača na Svjetskom prvenstvu, nakon toga prešao je u Bayern gdje se i nije baš najbolje snašao, te nedavno ponovo prešao u Koln.

Post je objavljen 06.06.2010. u 11:51 sati.