Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/kamengrad

Marketing

55 GODINA LEPOGLAVSKIH IZVIĐAČA

Jedanaestero veselih izviđača, što malih, što velikih, uputilo se danas u Lepoglavu. Naši dragi izviđački prijetelji slavili su 55. godišnjicu svojega odreda.
Kako je u našoj maoj delegaciji bilo samo 4 poletarca (i nijedna pčelica): Patrik, Ivan, Filip i Nikola, udružili smo se s poletarcima iz Velike Gorice u ekipi "Turograd", a vodila ih je naša Ivana. Oni su se u prijepodnevnim satima igrali u organizaciji domaćina, a poslije podne u vlastitom aranžmanu.
Izviđači (i jedna planinka): Damian, Dominik, Leo i Josipa također su imali pojačanje iz Velike Gorice u ekipi "Kameni tur". Pred njih je postavljen ozbiljan zadatak u obliku orijentacijskog natjecanja sa čvorovima, topografijom, semaforom, herbarijom, dnevnikom staze, šifriranim pismom, prenošenjem poruke i prvom pomoći. Velikogoričko pojačanje je odustalo vrlo brzo, tako da je ekipa "Kameni tur" izgubila "tur" i završila kao "Kameni". Konačni rezultat još ne znamo, ali bodovna lista moći će se vidjeti na www.scoutpark.net.
Pohvala svim našim članovima za ustrajnost, trud i ponašanje, a lepoglavskim izviđačima želimo sretan rođendan i još puno takvih.

Post je objavljen 05.06.2010. u 20:40 sati.