Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/atleticodemadrid

Marketing

Keko, Diego Costa i Mario Surez se vraćaju sa posudbi

Image and video hosting by TinyPic
Mario Suarez se vraća u Atletico Madrid iz Mallorce, objavio je to danas španjolski prvoligaš na svojim službenim stranicama, osim njega na vrata Vicente Calderona zakucat će i Keko i Diego Costa, obojica su igrala godinu dana na Jose Zorilli.

Cijena otkupa njegovog ugovora će biti 1,8 milijuna eura. Mario Suarez je inače dijete Atletica, njegovoj se canteri pridružio sa osam godina a za prvu ekipu je do sada odigrao tek četiri utakmice a igrao i je na posudbama u Celti i Valladolidu. Iz Atletica je otišao 2008-e ali su na Calderonu zadržali opciju da ga nakon nekog vremena vrate i to su i učinili. Ove godine je bio jedan od ključnih igrača iznenađenja prvenstva, za Mallorcu je odigrao 34 utakmice i postigao pet golova, te bio jedan od ključnih igrača otočkog tima ove sezone i proglašen za najboljeg igrača Mallorce od strane navijača.

Valja reći još da će Diego Costa sljedeće sezone dobiti priliku na Calderonu nakon što je odigrao dobru sezonu u Valladolidu. Za Pucelu je odigrao 34 utakmice i zabio osam golova. Vratit će se i 18-godišnji Keko koji je u drugom dijelu sezone za Valladolid odigrao 14 utakmica. Dobre vijesti. Sljedeće godine će drugi golman biti Roberto Jimenez koji je igrao odlično u Zaragozi. Mladi Robles će vjerojatno na posudbu. Roberto je za Zaragozu bio prvi izbor na vratima, pridružio im se u drugom dijelu sezone i odigrao 18 utakmica.

Post je objavljen 04.06.2010. u 23:00 sati.