Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/zgdnevnik

Marketing

Paverpojint

Na svakaj smo naviknuti. Zapravo, navikli su nas na sve i svašta. Od devedesetih razna obečanja nisu ni blizu ispunjenja, dobar dio ih se pokazalo ko čista laž i bacanje pijeska u oči. Mijenjanje fotelja u ovih 20 godina teklo je izmjenično i svi sretni. Političari naravno, jer mi smo ionak preapatični ili nam se zbilja j*** kaj nam rade.
Gledam vijeti, vani ljudi imaju stav i drže ga se. Vani političari koje ulove da rade sranja daju ili dobijaju ostavke. Kod nas dobivaju bolje položaje, ak su i manje plaćeni imaju neku fotelju i čuvaju pozadinu. Bilo je na stotine afera i nikom niš. Čak i kad neko završi u zatvoru, vrlo brzo uživa u plodovima (ne)rada od čega će koristi imati i njihovi unuci. Sve se zna, a nitko niš ne poduzima. Jedan gradonačelnik je za vrijeme rata navodno švercal šećerom, u igri su mislim bili i neki audiji pa niš. Čovjek je kasnije postal i ministar i kaj ja znam kaj sve ne. Pa familija prvog, sve vrhunski poduzetnici. U devedesetima. Ili revizorica, sve zna. Zato joj i unuci imaju tvornice valjda. Svaki političar je osigural sebe i svoju unučad a na kraju krajeva i rođake i prijatelje. I nebi mi to ni smetalo samo da su imali mjeru, al ovce kakve jesmo ni ne zaslužujemo mjeru i boljitak. imamo političare kakve zaslužujemo.
Baš me zanima kolki joj je IQ kad joj je trebalo toliko vremena da isprocesuira informaciju o datumu., kaže da je kratki rok al da stoji kod njega a kad taj datum dođe da izjavi mrtva hladna da je to greška u prezentaciji..
I opet niš, malo bumo se smijali jer je smiješno, malo bumo plakali jer je žalosno a i dalje bu sve isto. Najlakše je sve svalit Gatesu. Ma ne, on bi ih mogo tužit, ziher bu kriv jadnik koji je upisival podatke.

Post je objavljen 01.06.2010. u 14:48 sati.