Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Via Italia

Sutra u podne limači i navijači kreću za Italiju. Prognoza je na žalost, osobito za subotu, kiša pa će im trebati nešto više odjeće i obuće kako bi ostali suhi. Majice su štampane, djeca osigurana, a možda dobiju i šeširiće. Pripremite im koji sendvič i sok, dosta vode i ne pretjerujte sa slatkišima. Informirati se o svakodnevnim zbivanjima naravno možete kod trenera ili predstavnika roditelja.

Jučer smo u Veslačkoj izgubili obje utakmice.
Limači su započeli odlično, pritiskali i prijetili, ali jedna neopreznost obrane i lopta je završila u našoj mreži. No još nije sve bilo izgubljeno, golmani s obje strane imali su pune ruke posla i onda ponovo gol – bijelih. Do kraja je bilo i vrlo izglednih prilika i sreće, ali lopta jednostavno nije uspjela ući u Zagrebov gol. Ova tri boda vratila su pjesnike na treću poziciju dva kola prije kraja prvenstva, a ljubičastima umanjila šanse za broncu.
Zagići su izgubili 2:1 kao i na jesen. Očevici govore o odličnoj igri naših, golu Raužana za početno vodstvo, ali i diskutabilnim sudačkim kriterijima i odlukama. No ipak Zagreb je u ovom godištu puno bolje plasirana momčad pa naši dečki još koji bod trebaju tražiti u ogledu sa iduća dva protivnika HAŠK-om i Dragovoljcem.


Zagići će ovaj vikend braniti boje Dubrave na igralištu HAŠK-a na Peščenici. Želimo im puno sreće i uspjeha te koji osvojeni bod.

Post je objavljen 27.05.2010. u 09:47 sati.