"Blogy money" income evolution,edoga.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/edoga

Marketing

naughty"Blogy money" income evolution

Kondicijski trening

Zamijeni facebook sa sučeljem bilo kojeg besplatnog blog servisa. Otvori korisnički Google AdSense račun, proući, preuzmi kod i "ugradi" ga u blog,uređuj STATUS u blogu. A blog post / status / članke / bilješke ćeš lako "share" ili kodom koji oni imaju objavljen sa uputama, ka i sve ostao. Ili na neki drugi način. Možda blog servis već ima ugrađen "share", ili "metodom ruke" pa naruke postanjem/shareanjem linka posta sa bloga u status na "licu" (facebook), šta je superthumbup.

"Šta se s time postiže?" Sam AdSense je sada na ovoj stranici, i svako otvaranje stranice AdSense umetne drugi oglas (googlas) di sam odrediš unaprid. Visoka učestalost tog procesa i odluka da posjetitelji stranica "kliknu" na neki od oglasa zapravo generiraju prihod na saldu u korisničkom računu kod googlea. Svakih mjesec dana je obračun i ukoliko je stanje salda računa iznad 100 dolara šalju ti NOVACgreedy.

Idući koraci su uključivanje u ostale društvene mreže i razvoj integriranjem dodataka kojima posjetiteljima daješ načine interakcije(znaš već) i promiđba putem ostali servisa kao aktivnosti na forumima.


Ovo je samo jedan način zarade, i držim važnim naglasiti da je ovaj pošten. Internet je isprepleten vezama ovakvih servisa među mrežama na više nivoa od koji je barem jedan apstraktan. A to je sociološki inženjering. kiss

Post je objavljen 27.05.2010. u 08:30 sati.