Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/skokni-na

Marketing

Sablasni tigar

Dvostruki svjetski prvak i naš srebrni olimpijac u disciplini kopanja nosa nožnim palcem, nakon iscrpnog radnog dana, nakon 46ominutnog treninga kopanja nosa za vrijeme vožnje sponzorskog automobila, umoran, legao je spavati prije ponoći.

01 sat:
piški mu se
A tako mu je toplo ispod dekice i jorgana. Ne želi se odpokriti i tako dopustiti hladnoći njegove sobe da dira njegovo nago tijelo. On uživa u svom polusnu koji bi za tren postao čvrsti san kad ne bi imao problema s odlaskom na toalet.

01 sat i 02 min:
Piški mu se jako,
tijelo mu počinje drhtati-cupkati i zadržava se u krevetu

01 sat i 03 min:
Piški mu se užasno
ni drhtanje više ne pomaže. Totalno se skupio, sćućurio. Svoje tijelo gura u jednu točku, centralnu točku njegove muke, mjehur. Brada mu je između koljena koja su naslonjena na prsa, noge su savijene i skupljene, rukama obgrljene. Čak i njegov penis sudjeluje u borbi protiv lučenja mokrače, uvukao se u tijelo pritiskajući mjehur, samo mu glava viri poput kornjače.

01 sat i 8 min:
Piški mu se neizdrživo
došao je do posljednje granice , fizički više ne postoji način kako odgoditi mokrenje.
Mokrenje odgađa snagom volje!
Zapitao se zašto moderan čovjek koji je komunikaciju između 2 čovjeka udaljena kilometrima sveo na dlan(mobitel) nije izmislio moderne prenosne toalete. Ipak, evolucijski prije smo počeli piškiti nego komunicirati, zašto komunikacija napreduje a mokrenje je ostalo isto još od vremena kad smo bili amebe? Zašto naučni manijaci ne proizvedu nekakav prijenosni kateter od biorazgradivog materijala baš zbog ovakvih prilika? Pustio bi u krevetu samo kad mu ne bi bilo zima zbog valjanja u tekućini.

01 sat i 34 min:
Snaga volje je izgubila bitku, odjurio je na wc.
Ne, to nije vatrogasni aparat, to je njegova malenkost. Zašto kad dugo trpimo i odgađamo odlazak na wc tamo se zadržimo puuuno duže nego inače? Kud baš sad kad mu je hladno se mora toliko zadržati u hladnom toaletu?

02 sata
vraća se u krevet. Predivan je osjećaj ući pod deku koja više nije onoliko topla kao prije odlaska na wc. Zahvaljuje se maminom ručku, kiselom kupusu zbog kojeg će ispustiti vlastito parno grijanje i za tren ugrijati sve ispod dekice i jorgana.

02 sata i 02min
Utonuo je u san..
Sanja tople krajeve Bahama i Latino Amerike, u svojoj hladnoj sobi, u oazi topline svom krevetiću..

Post je objavljen 24.05.2010. u 16:00 sati.