Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sjenovitastranamoguma

Marketing



Vrijeme je da se ovaj blog vrati svojoj prvotnoj svrsi...
Sada pijem zeleni čaj..kupila sam si i jednu Stellu, al nju odgađam popit, nju čuvam kao nagradu za...e, to je moja tajna. Dakle, pijem zeleni čaj, to mi istovremeno dođe i kao kazna jer fakat ima okus ko da je čaj od rastopljenog čika, budimo realni. A opet, s druge strane, osjećam da mi koristi organizmu, i onak, osjećam se ko bolja osoba,ono, činim nešto zdravo. Nekidan sam jela juhu od matičnjaka (melise), luka i vlasca. Zvuči grozno, ali je okus predobar, mislim da bi se svakome dopalo, ful iznenađenje.
Sve to jako dobro dođe, u ovakvo vrijeme, kad je ovak vruće... U gradu se već dobro osjeća efekt staklenika, ošla ona šugava ciklona od zadnjih 2tj. Ovdje u stanu je zasad podnošljivo, ali kad stignu vrućine, onda ću morat razmislit o mogućnosti da emigriram u knjižnicu, tj.nsb, a to mi se baš ne sviđa, bolje se koncentriram doma.
Trenutno mi koncentracija šteka, valjda mi sunce lupilo u glavu. Razmišljam da se ošišam ko Ana Vilenica, frizura joj je stvarno super, al ona je čisto druga 'sorta' neg ja, ćoškasto lice, plava, nisam sigurna kak bi na meni izgledalo. Al jedna frendica mi kaže da bi meni sve dobro stajalo. wink Neznam, ali znam da sam furala kretku kosu u prvom srednje, i da mi je bio gušt radit svaki dan drukčiju frizuru..i dić se iz kreveta onako nekako.s već gotovom frizurom...!
Evo, da malo prikratim pauzu između...učenja...



Post je objavljen 24.05.2010. u 12:31 sati.