Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sjenovitastranamoguma

Marketing

Music is good, music is great.. :)

Evo me već nazad u Zg. Odem pogledati mejl, fejs, blog, pa yubito. Samo radi yubita, (i bloga sretan) razmišljam o priključku-sticku za internet. Tako da stalno mogu visjet na yubitu...

Slušate li često muziku? Koja vam je muzika najdraža, koju mjuzu rado slušate kad ste vani? A kad ste sami u sobi; koja najviše odgovara vašem karakteru? Ograničavate li se na određenu vrstu/vrste muzike?
Ja sve ove godine nisam imala pojma koliko volim muziku, skužila sam da je doista volim tek kad mi je iznenada lupilo-to da je slušam uglavnom svakodnevno već xx godina i da je volim slušati-otkad sam počela voljeti disko boje na plastičnoj žutoj ringeraja-kugli što je mijenjala svjetla; i plastične gitare i tambure; već me tad počeli fascinirati ritmovi. A i može se slobodno zaključiti da sam ovisna o tome- već nakon par dana neslušanja (to su iznimne situacije,kod nekih tehničkih problema) ja sam bezvoljna, apatična, smalaksala, tužna. Nebrojeno me puta i to učinkovito vadila iz kandži depresije i apatije.Brijem da je dobra muzika lijek za sve; ajde osim karijesa, valjda!! I nesanice..jer ima prestimulativan učinak…
Muzika mi je, nakon čestog vrćenja po glavi, zapravo non stop u mislima, u podsvijesti. Muzika koju slušam zacijelo ima učinak na moju ličnost-zapravo nisam sigurna jel se radi o tome da ja u skladu s ličnoti biram određenu mjuzu ili ona mene oblikuje na podsvjesnoj razini..? Ma,sigurna sam da je ljubav obostrana. Sigurna sam da mi je u podsvjesti…ja zapravo živim, osjećam prema muzici, prema ritmovima, uzorcima… Moje emocije su muzika, plešu po raznim ritmovima, izmjenjuju se…plešu svoju priču. Plešu sa mnom i moje oči, trepavice, moja pluća. Moji zglobovi. Moje obrve,moje usne, moja ramena, trbuh. Stvaraju svoje taktove, melodije, ponekad u ritmu Mjesečeve sonate, ponekad Nightwisha, ponekad u ritmu Bon Jovija! Ponekad stvaraju svoj vlastiti ritam….i žele se pokazati, žele ispričati priču. Možda i pokoju tajnu, ako sam spremna da je čujem.

Koja vam je pjesma sada u glavi? Je li u skladu s vašim raspoloženjem? (ili se uvukla jer je bila na radiju? hahahha! Što bi trenutno vaša duša najradije odkuckala da može? Koji ste žanr trenutno? Neka posebna pjesma?



Post je objavljen 23.05.2010. u 16:00 sati.