Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sahovski-lovac-pazin

Marketing

ODRŽANO POJEDINAČNO KADETSKO PRVENSTVO ISTARSKE ŽUPANIJE U ŠAHU

U Rovinju 08.05.2010.održavalo se pojedinačno kadetsko prvenstvo Istarske županije u šahu.Nastupilo je veliki broj mladih kadeta i kadetkinja iz Pule,Rovinja,Buja,Labina,Poreča i Pazina.
Suci ovog turnira bili su Juras Zvonko,Radić Stjepan oba iz Buja,Kugić Emin iz Rovinja te Giuseppe Ghersinich iz Poreča.
Za pazinske kadeta nastupilo je četiri kadeta a to su MOČIBOB ANTON u kategoriji do 11 godina,BONETA NEVEN u kategoriji do 13 godina te IVANČIĆ TOMISLAV I PILAT LUKA u kategoriji do 15 godina.
Voditelj pazinskih kadeta bio je Rafaelić Denis.
Ove godine kadeti šahovskog kluba "Lovac"podbacili su na lanjske rezultata.
MOČIBOB ANTON bio je sasvim solidan i sa 3,5 boda zauzeo 14.mijesto od 24 šahista.Rezultat i nije toliko loš kad znamo da malo trenira.
BONETA NEVEN nije uspio osvojiti niti jedan bod pa prema tome kad okrenemo tablicu osvoji je prvo mijesto.
IVANČIĆ TOMISLAV osvojio je 2 boda i zauzeo 10.mijesto od njega smo puno više očekivali ali pošto mu je bio to prvi službeni turnir nećemo mu zamijeriti.
PILAT LUKA najači pazinski kadet zauzeo je 6.mijesto sa osvojenih 4 boda,sam Luka bio je razočaran svojim nastupom i plasmanom kad znamo da je u zadnjem kolu pobijedio dotada vodećeg u ukupnom poretku Bonča Pavle iz Pule.
Rezultate možete pogledati na ovom linku:
Rezultati kadetskog prvenstva Istarske županije


Post je objavljen 10.05.2010. u 15:36 sati.