Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

VIJESTI SA KORNATA

KORNATI

Akcija čišćenja podmorja u akvatoriju kornatskog otočja
Povodom obilježavanja 22.svibnja kao Dana zaštite prirode u RH i Međunarodnog dana bioraznolikosti te 2010. godine kao Međunarodne godine bioraznolikosti, Javna ustanova za upravljanje zaštićenim područjima i drugim prirodnim vrijednostima na području Šibensko-kninske županije i JU Nacionalni park Kornati organiziraju Akciju čišćenja podmorja u Kornatskom otočju.Planirano trajanje akcije je od 09:00 do 14:00, a čišćenje podmorja odvijat će se na lokacijama otoci Lavsa i Vela Panitula, te otok Žut, uvala Pod Ražanj- Golubovac.

Pored JU NP Kornati i JU za upravljanje zaštićenim područjima i drugim prirodnim vrijednostima na području Šibensko-kninske županije u akciji sudjeluju: javna vatrogasna postrojba Šibensko-kninske županije i Grada Šibenika, PU Šibensko-kninska, ACI d.d. Opatija, JU NP Plitvička jezera, JU za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima na području Zadarske županije, Ronilački klub Aquanaut d.o.o.Murter, Ronilački klub CRO-PRO Scuba iz Jezera, te Ronilačko-ekološki klub HVIDRA Split.


Image and video hosting by TinyPic

Izgradnja spomen obilježja stradalim vatrogascima na otoku Kornatu
Konačan datum izgradnje spomen obilježja stradalim vatrogascima na otoku Kornatu je 22.05.2010. Pozivaju se svi zainteresirani koji žele sudjelovati u ovoj akciji.Polazak je u 6:30 h sa velike rive motornim brodom Bolivar. Sa sobom je potrebno ponijeti rukavice. Dodatne informacije možete dobiti na telefon 022/435-599.




Post je objavljen 21.05.2010. u 12:00 sati.