Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lajavakuja

Marketing

2. POST

Super je ova štednja. Genijalno. Čak me i pravobraniteljica za djecu iznenadila. Veli Milka da mu je sumnjivo i da ne zna tko ju je dirigirao da se pobuni na od(barba)luku da se ukinu tamo neka rodilišta tamo negdje daleko jebote od metropole ono u pripizdini ne znam ni kak se to zove kak ono Sunjm, Slinj, bingo Sinj i tak dalje. Sad bu je sigurno skinuli, do gola, uključujući i zubne navlake. Prošli mjesec sedam posto manje potrošeno lijekova. Il su pacijenti riknuli ili prešli na avangardu pardon alternativu. Od Titove Juge prek rata do novog stezanja kaiša. Neka pati ko se ševi. Uostalom, uvjeti za novu generaciju idealni su s pozicije osvajača. Svaki klinac čim se začne već ima na glavi dug koji su stvorili kontinuirano i vrijedno raznorazni politički seratori. Pa me dete pita zakaj sam tak crna. Je dete, zato kaj se već pol stoljeća prisilno kvarcam pod solarijem neupitnih idota. I nije mi jasno kak idiotima nije jasno da državinska tvorevina nemre opstat ak je na djelu ekstremna podjela na one kojima se jebe i one koji su jebeni. Pa to su razni barba Tuke trebali shvatiti već od Tita, pogotovo oni koji su se do jučer kleli da je s Titom povijest počela.
Dakle, pripremite se tateki i svakak u aute ugradite dodatnu opremu u vidu lavora, termosice s vrućom vodom, škarica i dekice di bute zamotali novorođenče u tranzitu. Itak ionak smo zemlja u tranziciji. Ja imam frenda koji se rodil u avionu iznad Berlina i ništ mu ne fali.
Sutra? Već sutra očekujem da će naš barba Tuka dobiti glasnogovornika čija će plaća pokriti dva mrtvorođena djeteta na mjesec, jer di jednom svane drugom umre. Već sutra očekujem i povratak verbalnog delikta. Ma neće poštovanu gospođu premijerku Jadranku Kosor nitko više zvati Jaca bez zankcija. Ne zvala se ja Mare, pardon Ingrid.

Post je objavljen 13.05.2010. u 19:01 sati.