Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/the-fame

Marketing

Lock the door. Pretend you're safe.

Image and video hosting by TinyPic

Posto je ovaj blog na pocetku bio samo blog o filmovima, tocnije horrorima...Staviti cu nesto o ovom filmu iz 2008. godine. THE STRANGERS. Ocijenjen ocjenom 6/10 (glasalo je 33,552 ljudi na stranici IMDb). Redatelj je Bryan Bertino, koji je također napisao i scenarij filma. Žanr je strava film/triler/drama.
2008. i 2009. godine, film je nominiran za 7 nagrada za najbolji horror dok je dvije nagrade i osvojio. Glavni glumci u filmu su Liv Tyler(Kristen) i Scott Speedman (James), a ostali glumci koji se pojavljuju u filmu: Glenn Howerton (Mike), Gemma Ward (cura s maskom lutke), Laura Margolis (druga cura s maskom), Kip Weeks (čovjek s maskom), Alex Fisher (dječak koji se pojavljuje na kraju filma), Peter Clayton-Luce (drugi dječak).




Svi ljubitelji horrora, obavezno pogledajte ovaj video tj. najavu filma,a i sam film inspiriran stvarnim događajima! A također se priča kako bi se 2011. godine trebao snimiti drugi dio filma "The strangers 2", što je i logično jer je kraj prvog djela malo nejasan.
Kliknite OVDJE da skinete film, ali prije toga si instalirajte taj program za skidanje muzike, filmova, slika i ostalo koji se zove TORRENT. A kliknite OVDJE da skinete prijevod (titlove) za isti film.




Post je objavljen 10.05.2010. u 20:56 sati.